Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Niyet ettiğimiz Armutlu planında Gonzales'e akıtacağımız kan için bahçemdeki tüm kanatlılar amadedirKurban kesmek benim de aklımda. İnşallah ilk fırsatta keseceğiz. Sabah kalkar kalkmaz garaja indim. Rüya mı yoksa gerçek mi diye.
Ekli dosyayı görüntüle 23877
sısler buyuk ya sankı subaru ımpreza wrx havası var makınede masallah allah kaza bela vermesın agız tadıyla bınmeyı nasıp etsınKurban kesmek benim de aklımda. İnşallah ilk fırsatta keseceğiz. Sabah kalkar kalkmaz garaja indim. Rüya mı yoksa gerçek mi diye.
Ekli dosyayı görüntüle 23877
Abi bir de şu burukluğu atabilsem içimdenAllah'ım nazarlardan kazalardan korusun. Gerçekleşen güzel bir rüya oldu artık.
Rüya değilmiş çünkü Efendi'yi satacak olmanın acısı çok gerçek.Alooo hocam uyan uyan rüyadasn.oğuzhan arabasını filan satmadi yahu
Allah razı olsun, cümlemize kazasız belasız sürüşler.Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesın. Herkese boyle araba nasip olmaz
Hocam, Efendi'yi sattıktan sonra ilk fırsatta gelmeye çalışacağız. Şöyle büyük bir demlik bitireceğiz inşallah. Bu arada tavuk fiyatlarında pazarlık var mı?Niyet ettiğimiz Armutlu planında Gonzales'e akıtacağımız kan için bahçemdeki tüm kanatlılar amadedir
Ama önce Gonzales'i görmem lazım
Ben de canlı olarak ilk gördüğümde Subaru gibi demiştim. @Oğuzhan gerçekten çok yerinde ve abartısız eklemeler yapmış.sısler buyuk ya sankı subaru ımpreza wrx havası var makınede masallah allah kaza bela vermesın agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın
oguzhan bılınclı bı kullanıcı zaten guzel dokunuslar yapmıs makıneyeAbi bir de şu burukluğu atabilsem içimden
Rüya değilmiş çünkü Efendi'yi satacak olmanın acısı çok gerçek.
Allah razı olsun, cümlemize kazasız belasız sürüşler.
Hocam, Efendi'yi sattıktan sonra ilk fırsatta gelmeye çalışacağız. Şöyle büyük bir demlik bitireceğiz inşallah. Bu arada tavuk fiyatlarında pazarlık var mı?
Ben de canlı olarak ilk gördüğümde Subaru gibi demiştim. @Oğuzhan gerçekten çok yerinde ve abartısız eklemeler yapmış.
Kalabalık misafirlerimiz için ayırdığımız büyük boy bir çaydanlık var evde, onu bitirebilirsek tavuk-horoz bedavaHocam, Efendi'yi sattıktan sonra ilk fırsatta gelmeye çalışacağız. Şöyle büyük bir demlik bitireceğiz inşallah. Bu arada tavuk fiyatlarında pazarlık var mı?