vonallen
Katılımcı
Hayırlı olsun, forumda olması güzel olmuş. Hayırlısıyla binmek nasip olsun.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Hadi hocam hayırlı olsun şimdi den.Allah razı olsun dostlarım. Daha hayırlı alışverişler sizin ve @Oğuzhan kardeşimin olsun. Ya nasip dedik,saat 17:00'de bindik otobüse. Nasip olursa @domestos Veli Abi ile de görüşeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 23791
Hocam bu ne hız, seni aracı almaya tek göndermemek için ayarlama yapmaya çalışıyordum ben de daha.. Ama bu kadar hızlı olacağını dün konuyu anlatırken gözlerindeki ışıltıdan anlamalıydım.Allah razı olsun dostlarım. Daha hayırlı alışverişler sizin ve @Oğuzhan kardeşimin olsun. Ya nasip dedik,saat 17:00'de bindik otobüse. Nasip olursa @domestos Veli Abi ile de görüşeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 23791
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun, forumda olması güzel olmuş. Hayırlısıyla binmek nasip olsun.
Teşekkür ederim hocam.Hadi hocam hayırlı olsun şimdi den.
Teşekkür ederim. Sky M6 ile bir tur atarız inşallahHer iki tarafada hayırlı olsun bukadar emekten sonra forum içinde kalmasınada ayrıca sevindim...Ev için iş için satılacaksa üzülmeyede gerek yok...Yabancı birine gitseydi ve bu kişi mazdacı da değilse o vakit üzülürdüm...Bende bu aralar iş kurmak üzereyim nakit ihtiyacımı çözemezsem model düşürmeye gidicem...Şimdilik sadece konu başlığıyla rolantide beklemede bakalım...İşi kurupta herşey iyi giderse sky m6 hayalimizi gerçek ederiz birgün Ya nasip Ya kısmet..
Oğuzhan evinde hayırlı olsun kardeşim....
Teşekkür ederim abi.Hayırlı yolculuklar hocam
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Alana da satana da hayırlı olsun inşallah.
Hocam Oğuzhan ev arayışında malum. Süreçte o bizi incitmedi hiç. Biz de hemen işi hallolsun diye atladık gidiyoruz. Hayırlı işi uzatmamak lazım. Hafta sonu Aydın'daki amcamızı da ziyaret etmek istedik. Gözlerim manalı manalı bakıyordu demekHocam bu ne hız, seni aracı almaya tek göndermemek için ayarlama yapmaya çalışıyordum ben de daha.. Ama bu kadar hızlı olacağını dün konuyu anlatırken gözlerindeki ışıltıdan anlamalıydım.
Hayırlı yolculukların olsun, İnşaAllah sorunsuz bir şekilde alır dönersin evine..
Çok teşekkür ederim.Her iki taraf içinde hayırlı olsun
Tamam abicim desteğine minnettarım.@ALPEREN58 Hocam, gece baca bir şey lazım olursa çekinmeden arayabilirsin. Telefon açık her daim...
Teşekkür ederim Murat abi. İnşallah emanete sahip çıkmaya çalışacağız Oğuzhan'ın yerini tutamasak da.İki tarafa da hayırlı olsun, forum için de kalması önemli bu aracın. Eski bir kuşseverin elinde düşünmek bile insanın içini sızlatıyor...
Pijamayla gelirim diyosun yani abi forever pijamalı adam@ALPEREN58 Hocam, gece baca bir şey lazım olursa çekinmeden arayabilirsin. Telefon açık her daim...
Günün en komik anı:
Babam Veli Abi'ye döner.
- Veli Bey, (beni göstererek) bu vatandaş bir forum tutturmuş. Sabah akşam forumda. Orda gezip dolaştıkça böyle Mazda peşine düşüyor iyice. Sonra araba almaya yollara düşüyor.
Veli Abi'de ses yok...
-Baba beni şikayet ettiğin kişiler bahsettiğin forumun yöneticileri.
Kahkaha...