pm attimKadir iletişim bilgileri mevcut mu? Yoksa bir google'mı danışayım?
Makinadan bakınca evet çok basit! Ama olmadı, belirttiğiniz gibi zaten yazılımda var ama maalesef olmadı, makinaya bağlayıp bir gün 150 km.nin üzerinde seyir halinde test yaptık yine olmadı, sonra da söktük zaten Lovato'yu, şimdi Cangaz var o da bazen sık yapıyor, bazen arada yapıyor, ama bir şekilde yapıyor maalesef...Araç lpg de iken ani gaz tepkilerinde bir sıkntı yok ama yavaş yavaş hızlandığında 2300-2500 arası elektrik kesmesi gibi vuruntu veya silkelemeden kurtulmanın tek çaresi lpg ayarı. Bunu da ne yazıkki çoğu usta bilmiyor ve boş masrafralar yöneltiyor.
Aslın da ayar çok basit sadece uygun yazılım ve proramda uygun seçeneği tıklayıp bir değer atamak. Bazı lpg kitleri bu ayarı otomatik olarak yapıyor zaten bazıların da ise manuel ayar yapılması gerek.
Yazılım da mazda fakirleşmesi seçeneği varmıydı var ise bu seçenekte bir değişiklik yaptınızmıMakinadan bakınca evet çok basit! Ama olmadı, belirttiğiniz gibi zaten yazılımda var ama maalesef olmadı, makinaya bağlayıp bir gün 150 km.nin üzerinde seyir halinde test yaptık yine olmadı, sonra da söktük zaten Lovato'yu, şimdi Cangaz var o da bazen sık yapıyor, bazen arada yapıyor, ama bir şekilde yapıyor maalesef...
cok ilginc ya ayni motor iki araba biri akl biri atiker yaptik oldu.Lovato'da vardı ama olmadı...
Zaten sorun da orada! Ben o iki markaya Atiker ve AKL takıntılıyım! takan adam da dedi, abi gereksiz para verme, gel sen beni dinle AKL takayım dediğinde asla dedim, prins tak istersen 300-500 fazla vereyim ama atiker ve akl'ye hayır dedim onlarda al sana dedilercok ilginc ya ayni motor iki araba biri akl biri atiker yaptik oldu.
Hocam ben 400 km devirip geliyorum adem ustanın yanına değermi de kütahyada yaşayıp mazda biniyosan emin ol değer bence bi çayını iç derim ilacın ordaAraç sürekli eşim ve kızımda, işleri ve okulları için, önce onlara bir araç ayarlamam gerekir daha sonra da Adem Usta Avrupa yakasında, haritadan bakılınca şurası ama yola çıkılınca ölüm gibi! İstanbul trafiği beni inanılmaz yoruyor, mesele o da değil, randevulu ve bir gün önce kuzenime gider oraya vakitli giderim ama oraya kadar gitmişken problemi çözmek gerekir, bu durum pahalı ya da zaman alan bir şey olursa işte o vakit sıkıntı başlar... şu an bir şekilde gidiyor, bazen sıklaşınca eşim telefon açıyor, yorma kafanı al benzine diyorum, devam ediyor bir şekilde, ilk önce yakınımda akışmetresi düzgün çalışan bir arkadaş bulmayı umuyorum, en kötü ihtimal sömestırda randevu alıp gideceğim artık...
Forumu kullanmayı da unutmuşsun Murocum, konu epey eski sorun çoktan giderilmiştir diye tahmin ediyorum...Gel benimkini sök dene. Evim kartalda. Ama acele etmeniz lazım arabayı 1 hafta sonra karabüke yollayacam.
Bende yedek bobin ve kablo da var onları da denersin.
Yazdıktan sonra fark ettim. Beni yanıltan benden önce yazılan yazı olduForumu kullanmayı da unutmuşsun Murocum, konu epey eski sorun çoktan giderilmiştir diye tahmin ediyorum...
Konu sahibinin aracı da şuan satılıkta
Mazda Premacy Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda Premacy fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com