hafiften belli belirsiz bir mavi duman atma varMobil 10/40 alıp gözlemleyin. Eksiltme durumuna göre neyin ne olduğu ortaya çıkar. Duman atma vs var mı?
Sadece adana şartlarında 5w40 yeterli olur, tabi eksiltme durumunu bilmiyoruz, ancak maraş gibi soğuk yerlerde 5w30 daha optimal olurArkadaşlar merhaba ,Mazda 3 BK aracımın yağ değişimi geldi de önerdiginiz bir marka var mı ,birde benden önceki sahibi 5w-40 yağ koymuş ,kitapçıkta ise 5w- 30 yazıyor bu ikisi arasında nasıl bir fark vardır ve hangisini kullanmak daha mantıklı ,Adana'da yaşıyorum bu arada, kışın bazen daha soğuk olan Maraş a gidiyorum ,şimdiden teşekürler
istediğimiz yağı kendimiz alıp götürsek yetkili servis sorun çıkarır mı? Yoksa illa onların sattığı dexelia veya castrol mu olmalı?
motul yağlarda ciddi indirim görünüyor.. Bizim araçlara hangisini önerirsiniz?
Aracın garantisi yok ise servise gitmeye gerek yok, yok yere 180 tl işçilik alıyorlar. Eğer yağı kendiniz götürürseniz sadece servis kaydına servisten satın aldığınız ürünleri geçiyorlar yağı yazmıyorlar.istediğimiz yağı kendimiz alıp götürsek yetkili servis sorun çıkarır mı? Yoksa illa onların sattığı dexelia veya castrol mu olmalı?
Aracın yağını sürekli değiştirmek iyi değildir
Arkadaşlar merhaba ,Mazda 3 BK aracımın yağ değişimi geldi de önerdiginiz bir marka var mı ,birde benden önceki sahibi 5w-40 yağ koymuş ,kitapçıkta ise 5w- 30 yazıyor bu ikisi arasında nasıl bir fark vardır ve hangisini kullanmak daha mantıklı ,Adana'da yaşıyorum bu arada, kışın bazen daha soğuk olan Maraş a gidiyorum ,şimdiden teşekürler
Aynı araca sahibiz. Ben Liqui Moly Top Tec 4200 5w-30 yağını kullanıyorum. Daha önce de burada belirtmiştim, herkese de tavsiye ederim. 5.000 km yol yaptım, şuan aracım 155.000 km'de. Motor hiç olmadığı kadar sessiz. Yağ eksiltme veya yağda bozulma yok.
Soğumaya başladığım aracımdan tekrar zevk almaya başladım. Ama bazen motor sesi duymak istediğimde sessizliği sinir edebiliyor
sizin kullandığınız yağın linkini verdiğim yağdan ne farkı var biliyor musunuz?
LİQUİ MOLY LONGTİME HİGH TECH 5W30 5 LİTRE
ben eco-nergy kullanıyorummotul yağlarda ciddi indirim görünüyor.. Bizim araçlara hangisini önerirsiniz?
Kötü yorum okumadım. Liqui moly 10-40 var stoğumda ve ilk değişimde kullanmak nasip olur inşallah.sevgili domestos arkadaşımızın "bu yağı kullanmayı isterdim" gibi bir cümlesi ve uygun fiyatıyla almış bulunuyorum.. şu an bakımına daha var.. umarım yetkili servis dışarıdan yağ getiriyorum diye arıza çıkarmaz.. aracımın garantisi yok.