Mangır
Kibar olalım lütfen... 1211 sayılı kanunla düzenlenmiş evrak denir ona...
Mangır
Ah o kanun var ya o kanunKibar olalım lütfen... 1211 sayılı kanunla düzenlenmiş evrak denir ona...
Ah o kanun var ya o kanun
+1905Değişik bir çalışma benim gözüme çok hoş görünmedi Murat abi. Sanki orijinali daha güzel O0
Bencede orjinal hali çok güzel. Lantise benim gözümde yapılacak tek şey var oda 10 numara bir jant..
Bencede orjinal hali çok güzel. Lantise benim gözümde yapılacak tek şey var oda 10 numara bir jant..
Katılıyorum... Haaa birde camlara rüzgârlık yapabilirsen dadından yenmez...
Murat abi lenso blitz model 16 jant bulsan bence cup oturur buna. Tonu da hafif koyu gri modeli var.
Çorum kaloriferi şart Şaka bir yana ben ısınman için bir engel görmüyorum fazla ince düşünme yüksek devirlerdeki keyfi yaşa derim O0 piyasada kaç tane Lantis kaldıki böyle eli ayağı düzgün?Zaten ilk mesajda da bahsettiğim gibi pek beğendiğim bir şey değil, daha öncesinde başka bir lantis üzerinde canlısını da gördüm, araca hiç yakışmıyor. Benim burada ki amacım biraz zaman öldürmek, biraz araçla ilgili bir şeyler yapmak ve en önemlisi de ileride kaplayacağım folyolar için prova Jant almayı düşünüyorum ama bir yandan da aracı satayım diye düşünüyorum çok kararsızım bu konuda. Yüksek devirlerde beni kendine aşık ediyor ama hala ısınamadım En basit örnek pazar günü parkettiğim yere Cuma akşamına kadar uğramıyorum bana bir yol gösterinde şu araca ısınayım :
[member=2]Oğuzhan[/member] [member=5]Hakan_Emre[/member] [member=10]emytoget[/member] [member=66]Adem Usta[/member]
[member=9]domestos[/member] Veli abi rüzgarlık takılma şansı yok, zaten pek sevmiyorum rüzgarlığı ama kapılara başka bir formül bulmam lazım içeriye aşırı rüzgar sesi alıyor.
Fitillerin içine akvaryum hortumu tak
Fitillerin üzerinde belirli aralıklarla delikler varBülent o olay aklımda ama fitillerin başlangıç noktası yok gibi yani fitili kare şeklinde düşün