Araç bu ayın sonunda gelecek, SK da henüz yok.Test aracı gören aracı test eden varmı?
Ankara SK en geç Haziran 15e kadar gelecek Demişti tabi daha erkende olabilir denmişti , belki geldiyse deneyen olmuştur
Araç bu ayın sonunda gelecek, SK da henüz yok.Test aracı gören aracı test eden varmı?
Ankara SK en geç Haziran 15e kadar gelecek Demişti tabi daha erkende olabilir denmişti , belki geldiyse deneyen olmuştur
Araç bu ayın sonunda gelecek, SK da henüz yok.
Demekki crossover furyası dahada büyüyecek, ama cx3 fiyat- performans olarak biraz Zayıf kaldı gibi 250lt bagaj nedir yahu Arabanın kıçını uzat 10cm daha
Biz mazda2 üzerine inşaa edilmişi değil belki ilerde Mazda 3 üzerine inşaa edilmiş cx4 mü beklesek ne yapsak
Aslında bagaj hacmi power donanım harici tatmin edici. Woofera yer açmak için bagaj 250lt'ye düşmüş power'da.
Cx-5 halihazırda Mazda 3 platformunda ancak SUV formatından dolayı daha geniş iç mekan sunuyor.
Mazda Türkiye'nin fiyatlandırma politikası hakkında da şu rakamları vereyim;
Mazda CX-5 : 61.500 tl (Vergi Öncesi)
Mazda CX-3 Power Sense: 58,500 (Vergi Öncesi)
Hemen hemen aynı donanım, fiyatları yorumunuza bırakıyorum.
Çıkıyo da zaten abi..Lüks araç satışlarında hiç fren yok aksine tam gaz varFiyatların Türkçe Mealini veriyorum;
"Bu ülke vatandaşı öyle kolay kolay kaliteye, güce, prestije sahip olamaz, devlete vereceğin çok paran varsa o zaman anlaştık"
Burada ben negatif ayrımcılık görüyorum, parası olana negatif ayrımcılık yapılıyor...
Bu ayrımcılığın Türkçe Meali;
Nasıl olsa bu arabaları alacak bir çok insan çıkacak neden biz fazladan vergi almayalım arkadaş, keriz miyiz biz vatandaş gibi...
Seçeneklerin ne önemi kalıyor ki; vergiden kurtarma ihtimali mi var?
Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
Hemen hemen çıplak fiyatı Japonya'da cx3 çok daha düşükken burada çıplak fiyat cx5 ile bukadar yakınsa bunun vergi ile pek alakası yok
Haklısın foruma Tartışma için değil boş sayfaları görmek için üye oldun sanırım, netice burada okuduğunun ne faydası var bin arabana git.Netice ??
O fiyatlardan mı satıyorlar? Hayır... Bu fiyatları tartışmanın anlamı var mı? Bence yok...
Haklısın foruma Tartışma için değil boş sayfaları görmek için üye oldun sanırım, netice burada okuduğunun ne faydası var bin arabana git.