15 küsür litre yapar, bir terslik var
Ürünün yazilimcilarindan biri ile yazistik, eğer duzeltemezlerse uzaktan bağlanıp düzeltiriz dedi. Bir iki gün içinde gidecem.15 küsür litre yapar, bir terslik var
Bu konuda gelişme var mı hocam??Ürünün yazilimcilarindan biri ile yazistik, eğer duzeltemezlerse uzaktan bağlanıp düzeltiriz dedi. Bir iki gün içinde gidecem.
Gittim abi,oksijen sensörü sürekli açık durumda görünüyor,yakıt fazlalığı bundan büyük ihtimalle.Bu konuda gelişme var mı hocam??
İstanbul trafiğinde Mustafa abi 8-8,5 ortalama yakıtı olduğunu yıllar önce tecrübe edip yazmıştı hocam, yıllık 30-40 bin km yapılıyorsa ancak o zaman "belki" hesaplı olur.Şu an 8.5 ortalama ile biniyoruz. LPG'de 9.5 yakıyor. Muhtemelen 4000 kmde bir depo benzin harcayacak.bu şartlarda benzinde 3 lira yakacakken LPG'de toplam maliyet 2200 olacak.
Yıllık yaklaşık 15 bin lira bir tasarruf söz konusu. 8.5 ortalama ile bineceğimi bilsem taktirmazdim galiba.
Abi biz 11-12 lt ile binince hep öyle gider diye düşündük.İstanbul trafiğinde Mustafa abi 8-8,5 ortalama yakıtı olduğunu yıllar önce tecrübe edip yazmıştı hocam, yıllık 30-40 bin km yapılıyorsa ancak o zaman "belki" hesaplı olur.
Toplu taşıma daha uygun olabilir bide öğrenci kartı ayarladın mı öffffHer LPG dolumunda 500 lira civarında tasarruf sağlıyor.
Satıyorum zatenToplu taşıma daha uygun olabilir bide öğrenci kartı ayarladın mı öffff
Toplu taşıma iyidirSatıyorum zaten
Cx5i satToplu taşıma iyidir
SatılMAZDACx5i sat
Neden be ya, daha bismillahCx5i sat
Arada gelir böyle kaşıntılar sonra gider olan kaşınan yere olur tariş olurNeden be ya, daha bismillah
Yakıt değil mesele, nakitBenim Cx-5 15 lt yaksa da satmam.
Bu gider genci gelir , hayat sürprizlerle doluNeden be ya, daha bismillah