Bora bey hayırlı olsun sonunda CX-5'i aldınız demek? Hiç bahsetmediniz, karar verdiniz demekki. Nereden, kaça aldınız? rengi nedir biraz bilgi verir misiniz?
Şehir için hafif yougun trafikte , Yani İstanbul trafiğinde 10 lt'leri buluyor bende, kışın daha çok. Şimdi yaz gelince yollar daha rahat ve trafik de biraz rahatlayınca 9.6 lara düştü şehiriçi. Şehir dışına çıkmadım uzun zamandır ama şehirdışı ortalama 7-7.5 filan yakar. yakında test edeceğim yine..
Bora bey sizin araç yeni olduğu için biraz fazla yakması normaldir zamanla 10 litre civarına oturacaktır. Tekrar hayırlı olsun. Resim bekliyoruz bu arada..
Şehir için hafif yougun trafikte , Yani İstanbul trafiğinde 10 lt'leri buluyor bende, kışın daha çok. Şimdi yaz gelince yollar daha rahat ve trafik de biraz rahatlayınca 9.6 lara düştü şehiriçi. Şehir dışına çıkmadım uzun zamandır ama şehirdışı ortalama 7-7.5 filan yakar. yakında test edeceğim yine..
Bora bey sizin araç yeni olduğu için biraz fazla yakması normaldir zamanla 10 litre civarına oturacaktır. Tekrar hayırlı olsun. Resim bekliyoruz bu arada..
Benim arabamda geldi bayağı uzun sürdü ama aldık geçen cumartesiden bu cumartesiye 650 km si bu cumartesi olmak üzere 800 km falan yol yaptım yol tutuşu gidişi güzel ama 150 km gebze şehir içinde 12 lt lerde falan gezdi kalan km otoban şehir içi falan yerlerde yapıldı şu an itibari ile gösterge 9 litrelerde servisin dediği 3500 km lerde falan yakış oturur diyor ama bilmem.