MutluTEKİR
Aktif
Videonun sonunda Forester ve CRV ile kıyaslamasını da görebilirsiniz.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Mustafa abinin Mazda awd sistemi hakkında söyleyecekleri vardır muhtemelen ve merakla bekliyorum.
Mazda nın yeni awd si Subaru nun tahtını sallar mı, kimbilirSaniye farkıyla benden önce yazmışssın
Mazda nın yeni awd si Subaru nun tahtını sallar mı, kimbilir
Videoda her hangi bir hinlik yoksa ki; olduğunu zannetmiyorum... Bırak sallamayı, yıkmış geçmiş Bülent...Mazda nın yeni awd si Subaru nun tahtını sallar mı, kimbilir
Valla tek video ile bunu söylemek mümkün ama genel anlamda bunu daimi olarak söyletirse o zaman harbiden yıkmış geçmiş denebilir, Mustafa abiyi bekliyorum benVideoda her hangi bir hinlik yoksa ki; olduğunu zannetmiyorum... Bırak sallamayı, yıkmış geçmiş Bülent...
Honda'nın arka kısmını; cam boncuk ustalarına yaptırsalar daha iyi yaparlardı bence... Hani şu camı üfleyerek tasarım yapan ustalara...
Yok yok, bence zor değil, uzaydan inmedi ya o mühendisler, isteyen yapar.Sallarsa sevinirim de bence zor
Yok yok, bence zor değil, uzaydan inmedi ya o mühendisler, isteyen yapar.
http://www.cnet.com/roadshow/news/not-every-subaru-all-wheel-drive-system-is-created-equal/
Dediğimi de destekler bir yazı. Eski mekanik sistemden elektronik bir sisteme geçtiği yazılmış. Tam detaylı bakamadığımdan detaylı birşey yazamıyorum.
Mühendis kafa çatlatacak işte, armut piş ağzıma düş yokİsteyen yapar da, herşeyin de bir sınırı var. Bir yanda boxer motorun getirdiği simetrik bir avantaj var. Bunu kolay kolay başaramazlar. Subaru da zaten bu simetrik mekanik 4wd ile başarıyor ya. Simetrik olduğu için her 2 yana eşit miktarda torku verebiliyor. Ama klasik aksa paralel sıralı piston dizilimli bir motorda bu zor.
Subaruda kilitli diferansiyeli kaldırmışlar mı ben mi yanlış anladım? Yazı sahibi bunu soruyor zan edersem?