Bence biraz abartıyoruz. CX5 2012 de ilk çıktığında belki rakiplerine göre donanım zengini idi ama bugün o kadar da değil. 2014 cx5 te usb üzerinden müzik dinlemek bir ızdırap. Her seferinde baştan başlıyor, kaldığı yerden devam etmiyor, şaka gibi. Bluetooth telefon eşleşmesi çoook yavaş. Ben işyerine varıyorum halen rehber arabada hazır olamıyor. Karışık sırada müzik dinleme algoritması çok kötü. Her seferinde aynı sırayla diziyor şarkıları, hiç mantıklı değil. Kapı kilitlemesi zaten yok. Farlar manuel kapanıyor, hadi diyelim önemli değil; bari açılırken kendisi açılsa. Kumandadan cam kapama özelliği de hak getire. Diğer taraftan mazda skyactive ile ağırlık düşürdüğü ile övünüyor. CX5 in ağırlığı sürücü dahil 1460 kg yazıyor katalogta. Yani sürücüsüz 1385 kg olması gerekir. Oysaki ruhsatta net ağırlık 1595 kg yazıyor. 210 kg fark var. Bu durumu mazda Türkiye ye sorduğumda, önce konuyu anlamadılar, ısrarlı sorularım sonunda donanımdan kaynaklanıyor gibi komik bir cevap verdiler. Yakıt tüketimi asla övüldüğü kadar düşük değil. Sonuçta bu sıkıntılar bu sınıftaki, bu güzellikteki bir araca yakışmıyor. Bunlar görmezden gelinemez diye düşünüyorum. Tabi şu da var; şanzumanı harika.
Far sensörü var 2014 de.
Usb dediğiniz gibi.
Bluetooth aynı.
Ağırlık çok sıkıntı olmuyor , motor kasayı kaldırmakta zorlanmıyor. Bundan önce crv kullanıyordum ilk ve ara hızlanmalarda hantal hele rampalarda çok sağır kalıyordu.
Kapı Kilitlenmesi japonlara has bir özellik galiba. Yine 2012 crv ile kıyaslıyorum; onda da yoktu. Hareket edince kilit sesini duymuyorum fakat belki dışardan kapı açılmıyordur (bakmak lazım).
Yakıt hususunda deneyimim şöyle; Tokat'tan 3 yolcu ve bagaj dolu halde 15 gün önce 6,8 lt/100km ortalama ile geldimdi. Dün Qashqai 1,6 at ile Sapanca'ya gidiş geliş ortalamam 6,5 lt/100 km oldu. 1,6 motor ile aynı nerdeyse. Honda Crv ile Sapanca gidiş geliş 8,3lt idi ve trafik akıcı idi.
Sonuç olarak bence yakıt sarfiyatı makul.
Mstf
2012 de donanımda üstünse 2017 de geride kalmaz kanaatindeyim.
Şanzumanın maşaallah'ı var.
Sürüş keyfi C5 kadar olmasa da çoğu sedandan rahat. Kullandığım SUV'ları hiç hesaba katmıyorum.
Güvenliği ve şasi teknolojisini "mtutun" anlatmıştı forumda. Yarım kalmış ders.. Keşke tamamlasa..
Abartma işi piyasa araçlarında var.
Mazda da gerçekler var..
Mstf