Asx güncel fiyatları kaç MesutÖlü doğdu bu araba resmen bir üst segment fiyatına ermiş en az 10.000 tl fazlası var tüm donanımların
Asx güncel fiyatları kaç MesutÖlü doğdu bu araba resmen bir üst segment fiyatına ermiş en az 10.000 tl fazlası var tüm donanımların
İntense 72.000 tlAsx güncel fiyatları kaç Mesut
Daha önce de başka forumlarda paylaşmıştım. Mazda 2 platformu üzerine inşa edilen bir araba için fazla pahalı. CX-3'ü sırf bu fiyatlara çekebilmek için bütün mazdalara ama özellikle CX-5'e bir süre önce fahiş bir zam gelmişti.
Kur konusunda da neden sürekli kur artışı varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor anlayamıyorum. JPY/TRY son 4 yıldır belli bir aralıkta, EUR/TRY'de biraz daha geniş de olsa son 1.5 yıldır belirli bir aralıkta. Değer kazanan USD, ki bunu sadece TRY'ye karşı değil tüm dünya para birimlerine karşı kazandı.
Temiz ikinci el CX-5 almak, sıfır CX-3 almaktan daha mantıklı gibi sanki.
Bir de benden başka MX-5 fiyatlarını merak eden kimse yok mu?
Sürekli artış varmış gibi değil Dolar son dönemde sürekli arttı da ondan bu muhabbet yapılıyor... Sağolsun ülkemde bir şeyin ucu görünmeye dursun, ertesi gün o şey bize batmıştır bile...
Yakın zamanda Toyota yetkilisi açıklama yaptı; kur yükseliyor ve bu artış nedeniyle yakın zamanda sıfır araçlara zam gelebilir elinizi çabuk tutun diye... Madem ki; doların yükselişi önemli değil bu amca neden böyle bir açıklama yaptı??
Tamam; felaket tellallığına karşıyız ama var olan bir şeyi de görmezden gelmeyelim...
İstediği kadar Mazda olsun altın kaplama değil sonuçta 10.000 net fazlası var bu aracın. Ufacık araba sonuçta. Asx iç hacim olarak bundan çok çok geniş. Karşılaştırmak bile abes asx qq sportage klasmanında
Herkesin derdi otomatiği keşke olsaAynen katılıyorum... Geçenlerde ASX'lerin ikinci ellerine bakmıştım, çok çok uygundu... Demek ki; sıfır fiyatları da uygun...
Otomatik olmaması beni derinden yaraladı ama.
İstediği kadar Mazda olsun altın kaplama değil sonuçta 10.000 net fazlası var bu aracın. Ufacık araba sonuçta. Asx iç hacim olarak bundan çok çok geniş. Karşılaştırmak bile abes asx qq sportage klasmanında
donanım seviyeleri farklı ama sedan ve hatcback için.biri baz versiyon soul diğerinde motion(hatcback için)Yazmayacaktım ama illaki gözüme takıldı... Mazda 3 HB 67.100 TL, Sedan 61.700 TL Bu tarz hataları işin en tepesinde çalışanlara yakıştıramıyorum...
Biz forumda, hata ile yazılan çizilenlere anında müdahale ederken... Neyse, sustum...
Fuar erken mi acildi? 22 sinde acilacakti, bugun basin mensuplari girecekti...icerdekiler hep basin mensubu ve otomotivciler mi acaba?
10binden bile fazla belki de.mazda ötvye takılan cx-5 modelinin acısını bu modelden çıkarmış olduğu açık.vergileri çıkınca cx-5 ile neredeyse aynı para.fabrika fiyatlarında 6-7 bin oynuyor aynı donanım seviyesinde.100binim yok olsa da bu araca VERMEMMMM....honda hrv-crv mitsubishi asx dizel nissan qashqai 100bin bandında araç çookkk hemde çoğu C sınıfı.İstediği kadar Mazda olsun altın kaplama değil sonuçta 10.000 net fazlası var bu aracın. Ufacık araba sonuçta. Asx iç hacim olarak bundan çok çok geniş. Karşılaştırmak bile abes asx qq sportage klasmanında
donanım seviyeleri farklı ama sedan ve hatcback için.biri baz versiyon soul diğerinde motion(hatcback için)
b sınıfı crossover a c sınıfı crossover fiyatı koyan bir marka ondan herşey beklenir.aslında sadece mazda için değil çoğu araçta var benzer saçmalıklar..reflex 4*4 ün makul olan fiyatı max 80 olmalıydı bence ama insafsız davrandılarDonanım baz alındığında ortaya çıkan bu fiyat farkının ilk bakışta açılan sayfada belirtilmiş olması gerekir ama...