Gökan Turmuş
Katılımcı
Arabayı aldığımdan beri aradığım konsol plastiğini iyice kırıldıktan sonra birazda mecburen buldum parça birleşik Arap emirliklerinden geldi
Tekrardan hayırlı olsun. Tahmin ettiğimden pahalıymış. Mazda etitekinden anlaşıldığı üzere ürün sıfır orjinal sanırım? RC gibi sınırlı üretilen aracın sıfır parçasını bulmakta bir kez daha şaşırttı.Hf7355310b20 benim adıma( silsile biraz uzun ) bir arkadaşım paypalım olamadığından halletti. yurtdışı alışveriş olunca kimse hesabını kullandırmak istemiyor. FedEx kargoyla siparişten 6 gün sonra geldi. partsouq sitenin adı.Çok olumsuz yorum okudum gümrükle alakalı ama hiç sorun çıkmadı ama sonuçta 1 binliği havaya attım gelmeyedebilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır hatasız parça elindeyken CNC veya başka bir yöntemle bunu kopyalayabilecek kimse varmı acaba?
Evet sıfır orijinal ama çok aradım aynı parçanın 30 kadar değişik numarası var.Fiyat konusunda yüksek olan döviz maalesefTekrardan hayırlı olsun. Tahmin ettiğimden pahalıymış. Mazda etitekinden anlaşıldığı üzere ürün sıfır orjinal sanırım? RC gibi sınırlı üretilen aracın sıfır parçasını bulmakta bir kez daha şaşırttı.
Facebook'ta 3D yazıcı grupları var, oralardan kopyalayacak biri bulunur ama 1-2 tane yaparmı bilemiyorum. Sayısı düşük olursa uğraşmıyorlar diye biliyorum yinede sormak lazım.