farukdumlu
Katılımcı
Kompersor sanirim var 350 tl
Aracın klima motoru mu arızalı?klima motoru varmı
Aracın klima motoru mu arızalı?
Tanıdığım bi kaç tane çıkma parça satan yer var, bulmazsan araştırırız.
Hoparlör her yerden temin edilebilir de, bardaklığı ya çıkmacılardan araştıracaksın ya da servisten orijinal temin edeceksin. Sipariş üzerine geleceği için uzun sürebilir.Selamlar arkadaşlar bana kapı hoparlörü ve bardaklık lazım elinde olan veya yönlendirme yapan olursa sevinirim
Nasıl söküleceği konusunda 626 kullanıcıları bilgi verecektir, sökmen en mantıklı olan bence, lehim kopmuş felan da olabilirSağ kapı hoparlörümde hiç ses yok acaba bir söküp bakmalımı belkide sağlam kablosumu çıkıkdır diyorum ama nasıl sökecegimi bilemiyorum zormudur
Hoparlörün Benden Bu Kadar Demiş Olabilir.. Sökmek Zor Değil.. Kapı Açma Kolundaki Vida, Hoparlörün Üstüne Gelen Yerdeki Vida, Sağ Alt Köşedeki Vida Sökülecek, Alttan Parmaklarını Takıp Kendine Çek Bağlantıları Kurtardıktan Sonra Yukarıya Kaldırıp Alacaksın..Şimdiden Kolay Gelsin..Sağ kapı hoparlörümde hiç ses yok acaba bir söküp bakmalımı belkide sağlam kablosumu çıkıkdır diyorum ama nasıl sökecegimi bilemiyorum zormudur
Çıkma parçalar için @farukdumlu yu tavsiye ederimDediklerinizi ilk fırsatta yapıcam ama hoparlörüm bozuksa nerden bulucam bu arada şikayet gibi olucak ama forumda oto veyselin numarasına mesaj atıyorum ilgi alaka yok para kazanmak istemiyor galiba
Hoparlörü Söküp Numunesiyle Beykoz daki Sanayide,Ümraniye ye İşin Düşerse Sanayide Satan Yerler de Bulabilirsin..Hafta Sonuna Denk Getirirsen Yardımcı Olabilirim..Dediklerinizi ilk fırsatta yapıcam ama hoparlörüm bozuksa nerden bulucam bu arada şikayet gibi olucak ama forumda oto veyselin numarasına mesaj atıyorum ilgi alaka yok para kazanmak istemiyor galiba
Selamın aleyküm ismim ENGİN kahramanmaraşta yaşıyorum 2000 model mazda binicisi ve hastasıyım aracımda gaz kelebegindeki rolenti motoru bozuk olduğu için dalgalanma yapıyo ACİL OLARAK GAZ KELEBEĞİNE İHTIYACIM VAR yardımcı olurmusunuz
Keşke stokta olmayan parçaları listeden çıkarsanız ,böylece siz de yorulmazsiniz biz de.Mazda yedek parçalarına buradan ulaşabilirsiniz.
Mazda Yedek Parça
Mazda Yedek Parça fiyatları 2024 yılı güncel haline oto yedek parça sitemizden ulaşarak alışveriş yapabilirsiniz.www.yedekparca.com.tr
Burada yine stokta olan parça var herhalde hocam... Sitesinde "Mazda" seçeneği yokken link veren oldu...Keşke stokta olmayan parçaları listeden çıkarsanız ,böylece siz de yorulmazsiniz biz de.
Ben birkaç parça sordum stok yarisi yoktu.Burada yine stokta olan parça var herhalde hocam... Sitesinde "Mazda" seçeneği yokken link veren oldu...
Mazda Yedek Parça Siteleri
Pandemi sürecinden önce bana internetten yedek parça alır mısın diye sorsalardı kesinlikle hayır derdim herhalde. Ama şu baş belası süreç yüzünden değişmedik alışkanlığımız kalmadı. Ben de internetten aracım için en uygun ve en doğru yedek parça satın alacağım siteleri inceledim. Şu sitenin En...www.mazdagaraj.com
Edith; hem de Hacıoğulları'ndan