emytoget
emytoget
Ben hız sabitleme istiyomEvet herşeyi aynı murat benim bu işi çözersek sonra senin memurada yaparız japon amcalar onada koymuştur bişeyler
Ben hız sabitleme istiyomEvet herşeyi aynı murat benim bu işi çözersek sonra senin memurada yaparız japon amcalar onada koymuştur bişeyler
O işe Oğuzhan bakıyo hem hızı sabitleyip napçan yapıştır gitsinBen hız sabitleme istiyom
Ben birkaç tane yetkili servise mail attım hız sabitleyici için, hepsinden gelen mail olumsuzBen hız sabitleme istiyom
İlk nesil Mazda 3 lere bile takmıyorlar abi. Takılamadığından değil muhtemelen uğraşmak risk almak istemiyorlar. Eski model sahipleri başlarının çaresine bakmak durumunda O0Ben birkaç tane yetkili servise mail attım hız sabitleyici için, hepsinden gelen mail olumsuz
Bende öyle düşündüm, piyasada punto vs gibi araçlara taktıran olmuş nette okudum...İlk nesil Mazda 3 lere bile takmıyorlar abi. Takılamadığından değil muhtemelen uğraşmak risk almak istemiyorlar. Eski model sahipleri başlarının çaresine bakmak durumunda O0
Aynen abi buda ayrı bir soru işareti. Bizim yollarımızda çok ihtiyaç var mı?Konya yolu gibi sakin ya da İzmir otobanı gibi yol olsa neyse onun dışında cruize i şimdiye kadar çok az kullandım.İstanbul Adapazarı yolda bile kullanmaya fırsat kalmıyor ki yolların yoğunluğundan..
Aracı işyerinde bıraktım Oğuzhan, yarın bakcam, elimde motordan çekilmiş bi resim var ama ben olup olmadığını anlayamadım,
Motora bak yav hey maşallah vurucan kırbacı, 4 te 200 ü geçer bu konu neydi yav ;D
HahahahBu fotodan soketi ayırt edecek kadar küçükken havuç yemedim abi
Ali abi ne duruyon link atsanaBen bu konuyu araştırdım daha evvel..
GE kasanın orjinalinde hız sabitleyici var arkadaşlar.. Bu siistem artırma azaltma şeklinde değil yalnız sadace blokaj edip teli ayarlıyor..
Ülkemiz paketinde bulunmamakta, iki adet parça ve bir adet düğmeyle bu mümkün..
Dileyene link atabilirim, ayrıca bir firmada gaz telli araçlara hız sabitleyici ekipmanı mevcut olarak var. 400 TL gibi bir rakama mevcut. İlgili irtibat bilgisi isteyen olursa özelden yazarım. Pek mantıklı ve masraflı olduğu için konu açmadım..
Görseller söylediğini doğruluyor Ali abi GE kasalarda devreye alma ve devreden çıkarma şeklinde sistem. Bir üst kasada ise hız arttırma ve düşürme olayı da var.Ben bu konuyu araştırdım daha evvel..
GE kasanın orjinalinde hız sabitleyici var arkadaşlar.. Bu siistem artırma azaltma şeklinde değil yalnız sadace blokaj edip teli ayarlıyor..
Ülkemiz paketinde bulunmamakta, iki adet parça ve bir adet düğmeyle bu mümkün..
Dileyene link atabilirim, ayrıca bir firmada gaz telli araçlara hız sabitleyici ekipmanı mevcut olarak var. 400 TL gibi bir rakama mevcut. İlgili irtibat bilgisi isteyen olursa özelden yazarım. Pek mantıklı ve masraflı olduğu için konu açmadım..
O zaman montaj daha basit olsak gerek, bu sistemde hangi hızda gidiyorsan hız sabitleyiciyi istediğin zaman aktif/deaktif ediyorsun sanırım...