Bana cok geldi, Aydin trafigi ne durumda bilgim yok ama Kayseri trafigi ile benzerdir. İstanbul trafiginde normal sayilir. Ben eski aracimla 10-11 lt civari yakiyordum. En az bir litre fazlan var abi,otomatik diye bu kadar fark edermi ki.
Bosver yakiti hocam konu ac sen. Bol fotolu.Guzuyu İstanbul'da önce 20 km kadar nispeten trafikli yollarda kullandıktan sonra Armutlu'ya kadar yaklaşık 200 km kullandım. Yola çıkmadan yol bilgisayarını sıfırlamıştım, Armutlu'ya vardığımda ortalama 7.4 gösteriyordu..
Fulleyip deneme yapmadım ama yol bilgisayarı verilerini tutturuyorsa fevkaladenin fevkine varmış demektir 2.0 motor
Araçta tüp yok, marjinal fayda olarak bu tüketimleri de görünce yakın zamana sıkıştırmaya gerek yok diye düşünmeye başladım..
Ben duamı guzuyu almadan çok önce yaptım hocam, uzun yıllar Allah bir daha araç sattırıp alma derdine düşürmesin diyeBosver yakiti hocam konu ac sen. Bol fotolu.
Lpg ye cokta gerek yok zaten yakin zamanda satacan. Ben taktiririm
15 yıla uzadığını duydum ama o eski tanklar için de geçerli mi?Yeni takılan tanklar için mi acaba?Tank kullanım süresi 15 yıla uzatıldı hocam. Hadi yine iyisin masraftan kurtuldun.
48-50 litreye kadar alır o tank.
15 yıla uzadığını duydum ama o eski tanklar için de geçerli mi?Yeni takılan tanklar için mi acaba?
Huzur naMAZDA
İşte bu süper bir haber.Tank kullanım süresi 15 yıla uzatıldı hocam. Hadi yine iyisin masraftan kurtuldun.
48-50 litreye kadar alır o tank.
Allah razı olsun veli abi amin cumlemizinkini inşallah hele o kışta ki yüksek değerlerden sonra daha da iyiAllah nazarlardan, kazalardan belalardan korusun hocam. Tam kıvamında değerler...
Vaay baya iyiymiş. Guzuyu aldığımdan beri 1 sefer olsun şehiriçi hesaplama yapamadım. Uzun yolda 40 lt ile 410 km yapmıştım. Daha fazla yaptığım da oldu ama ortalaması 400-450 zaten. Seninki yine iyi yakmış şehiriçinde. Hatta çok iyi yakmış.Geçenlerde lpg tankını doldurduğumda 40 litre aldığına gözüm takılmıştı, fırsat olursa yakıt hesabı yaparım diyerek km sayacını sıfırlamıştım. Bu gün tekrar doldurdum yine 40 litre aldığını görünce yaptığım kilometreye baktım, 360 kilometre olmuş ve tamamı şehir içi kullanımdan ibaret...
40 litre bölü 360 kilometre eşittir 11 litre yapar... Hadi ilk çalışmadaki tüketilen benzin için 1 litre de biz ekleyelim olsun 12 litre...
2.0 litre hacimli otomatik vites bir araç için daha ne olsun dedirtti mübarek değerler...