- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim adem abim sağolasin saygılarhade bakalım geçmiş olsun rıdvan hocam ..
Teşekkür ederim☺ guzeldi
Gecmis olsun hocam. Oguzhan fakultenin ortasinda deli muamelesi gordum senin yuzunden
Teşekkür ederim adem abim sağolasin saygılarhade bakalım geçmiş olsun rıdvan hocam ..
Teşekkür ederim☺ guzeldi
Gecmis olsun hocam. Oguzhan fakultenin ortasinda deli muamelesi gordum senin yuzunden
şimdi merek ettigim bu sıyrılan dişliyi nasıl bulabilirim.
Hakan Barış abi benim guzunun eski sahibi devamlı irtibat halindeyiz zaten Bakalım yarın bir dolaşcam sanayiyi o dişli satan yerde vardır belki.İzmit'te bu dişlilerden satan bir dükkan var. [member=51]CeNDeL[/member] Ömer ile irtibata geçerseniz imkanı olursa yardımcı olabilir.
Hakan Barış abi benim guzunun eski sahibi devamlı irtibat halindeyiz zaten Bakalım yarın bir dolaşcam sanayiyi o dişli satan yerde vardır belki.
Tam adamını tarif etmişiz o zamanHakan Barış abi benim guzunun eski sahibi devamlı irtibat halindeyiz zaten Bakalım yarın bir dolaşcam sanayiyi o dişli satan yerde vardır belki.
Bakalım inşallah buluruz biraz değişik bir dişli bu orda olmayabilir.Tam adamını tarif etmişiz o zaman
Malum yerde vardır diye düşünüyorum, envai çeşit dişli vardı dükkanda bir tane uyan bulunur elbet
ebay.co.uk buradan bulursanız satıcılar genelde İngiltere ve Avrupada. Hem hızlı hem ucuz gelir.e bay dan buldum birtane sol taraf.Ebay dan aldıgımı hasar verdiğim sol tarafa takıp soldakinin içindeki sağlam dişliyi sağdaki bozuk dişli nin yerine takmayı düşündüm.Turkiyeye gönderimi yoktu saticiyla konuştum 50 dolara gönderirim dedi.50 dolardan kilit fiyatı toplam 100 dolar.Avustralya'dan gelecek ürün.fiyat pahalı geldi o yüzden almadım.bakalım başka bi satıcı koyarsa aynı ürünü alırım