Ben ona çıkma buldum.. eğer 92-97 kasanınki uyarsa forumdaki arkadaş parça satıyor, ondan alsın..
Bu seçeneği bende önermiştim... Teşekkürler...
Ben ona çıkma buldum.. eğer 92-97 kasanınki uyarsa forumdaki arkadaş parça satıyor, ondan alsın..
ameliyat sonuçlandı %50 başarılı ben murat kadar bilmediğim için direk motoru açtım açarken çok dikkatli olmak lazım yoksa motorun hareketini kilide aktaran küçük bir parça var o sabit olmadığı için oynuyor ve kapağını açarken yerinden çıkıyor ben açarken o parçanın üstünde küçük bir devre var onu kırmışım sonra o parçayı japonla yapıştırıp üzerinde 2 tane yol var o yolları lehimle birleştirdim sorun dişlilerdeymiş sıkıştığı için kilit açılmıyormuş ben elimle oynatarak düzelttim birazda yağladım sonra motoru toplayıp yerine taktım sorun halloldu kapı hem içeriden hem dışarıdan açılıyor kumanda ile kapılar açılıyor ama kilitlemiyor anahtarla kilitleniyor yani anahtarla kilitleyip kumanda ile açıyorum belki lehimlerdendir diye motoru tekrar açıp daha güzel lehimledim ama sonuç değişmedi nedendir bilmiyorum şimdilik motor değişmesine gerek yok ama motor değişse düzelir mi bilmiyorum
teşekkür ederim arabaya kapıdan normal şekilde binmek ne güzelmişŞimdilik geçmiş olsun o zaman
eyvallah abi öyle yapmayı düşünüyorum [member=41]aliparlar1983[/member] ali abi buldum diyordu uyar mıki acabaHocam sen yine motor arayışına devam et, bu parça senin yüzünü güldürmeyebilir... Üzerine düşeni harfiyen yerine getirmişsin tebrikler, paylaşım için teşekkürler...
Sağlıcakla kazasız günler...
teşekkürler desene bundan sonrası beni aşıyor neyse yinede bi kurcalarımKumandanın motorla alakası yok yani motor sorununu çözdün tebrik ederim. Anahtar kitleyip acıyorsa motor sağlamdır. Bundan sonra kumanın elektronik kutusundan motora giden kabloları kontrol et. Motor işin bitti ona bakmana gerek yok artık
sanırsam orjinal motor kilide bağlı sağ taraftaki motorda aynı made in usa yazıyorBir şey soracağım, bu motor aracın orijinal motorumu yoksa alarm takarken sonradan mı takmışlar ?
Bu konu kilitlenecek bir konu değil[member=9]domestos[/member] veli abi benim sorun kilit motorundan kaynaklı şuan için çözüldü sayılır dilersen kilidi asabilirsin
☺ guzeldiBen tiner ile temizlemiştim. Sonra yağladım güzelce. Sorun olduğundan mı ? Hayır iş olsun
[smg id=225]