Bu ihtimal yok gibi bir şey diyebilirim... Bu ihtimal için bujinin hiç ateşleme yapmaması gerekir.Sayın @domestos ustam. Esasen markadan ziyade kataloğ dışı model kullanmak bize geç çalışma olarak geri döner mi?
Bu ihtimal yok gibi bir şey diyebilirim... Bu ihtimal için bujinin hiç ateşleme yapmaması gerekir.
Geç çalışmanın sebepleri;
Akü, marş dinamo kömürleri, Lpg regülatöründeki sızdırma, ısı sensörü denilebilir.
Her marka LPG cihazında aynı mıdır bu?Evet benzin otomatiği de olabilir... İlk çalıştırmayı LPG ile yaparak test edebilirsin...
Kontağa anahtarı takmadan LPG anahtarının değiştirici düğmesine basılı tut ve kontağı takarak aracı çalıştır bu şekilde doğrudan LPG ile çalışacaktır.
Genel olarak aynı... Arkadaşım benzini bitmiş bidonla benzin almış çektiği eziyeti anlatıyor... Geçtim direksiyona bir daha böyle yap dedim gösterdim ağzı açık kaldı...Her marka LPG cihazında aynı mıdır bu?
Öğrendiğimiz iyi oldu, hani olur da benzinin başına bir iş gelirse deneriz.
Bidon bulundur hocamDaha önce hiç duymamıştım, hep de merak ederdim, acaba bir gün benzinim bitse ya da bir arıza olsa ne yaparım diye. Öğrendiğim iyi oldu.
Henüz; forum ve sosyal medya haricinde iletişim yollarına kapalıyız hocam.Bence veli' yi ara onda çözüm tükenmez
Discovery cihazımdan gönderildi
Muhakkak olur. Geçmiş olsun. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar sorun kesin çözüldü. Sıcakken geç çalışma lpg kaynaklıydı onu garantiden anlatmıştım çözdük anca tesisatı söktürünce depoya enjektör temizleyici würt koyduk. Bu sefer sıcakken çalışmama tesadüfi geç çalışmaya döndü. Isı sensörünü mülti metre ile ölçtük saplamdı. Sonra benzin filitresini değiştirdim. Şu an tık diye 1-2 saniyede çalışıyor çok şükür. Belki ileride birilerine faydası olur.
Konuyu okumanızda fayda var.Evet arkadaşlar daha önce kaliper yag kaçağı konusu açmıştım kaçağı hallettirdim ama el freni halledilmedi usta en fazla bukadar dedi birde sabah geç zor Çalışma olayı cıktı başıma aldığıma pişman oldum ama yapacak birsey yok cumartesi gülünce otomativ randevu aldım öneriler doğrultusunda gönül adem usta gitmekte ama Yalova baya uzak kalıyor dükkanı bırakacak adam yok simdi gelelim soruya oraya gitmişken nelere baktırayım araçta el fren geç çalışma dışında
Evet arkadaşlar daha önce kaliper yag kaçağı konusu açmıştım kaçağı hallettirdim ama el freni halledilmedi usta en fazla bukadar dedi birde sabah geç zor Çalışma olayı cıktı başıma aldığıma pişman oldum ama yapacak birsey yok cumartesi gülünce otomativ randevu aldım öneriler doğrultusunda gönül adem usta gitmekte ama Yalova baya uzak kalıyor dükkanı bırakacak adam yok simdi gelelim soruya oraya gitmişken nelere baktırayım araçta el fren geç çalışma dışında