DarK PaSSenGeR
Aktif
amin abi Allah razı olsunAllah yardımcın olsun...
amin abi Allah razı olsunAllah yardımcın olsun...
Ben de ciddi ciddi okuyorum ne anlatıyor diye acabaArabanın bütün kapılarını aç bagaj kaput dahil 5 lt. bidona benzin al güzelce yedire yedire dök her tarafına sonra dökerek uzaklaş arabadan birtane sandalye bul otur yak bir sigara benzine çak ateşi oh miss ne dert kalır ne tasa.
Ben de ciddi ciddi okuyorum ne anlatıyor diye acaba
Dökerek uzaklaş dedi ya orada koptum benAynen Bülent... Benzin değil gazyağı olacaktı falan diye düşünüyorum işin içine sigara falan girince jeton düştü...
;D
Bu çok iyiydi yaaArabanın bütün kapılarını aç bagaj kaput dahil 5 lt. bidona benzin al güzelce yedire yedire dök her tarafına sonra dökerek uzaklaş arabadan birtane sandalye bul otur yak bir sigara benzine çak ateşi oh miss ne dert kalır ne tasa.
hemen yaktırdın arabayı heeArabanın bütün kapılarını aç bagaj kaput dahil 5 lt. bidona benzin al güzelce yedire yedire dök her tarafına sonra dökerek uzaklaş arabadan birtane sandalye bul otur yak bir sigara benzine çak ateşi oh miss ne dert kalır ne tasa.
İşin şakası tabi geçmiş olsun ufak şeyler bunlarhemen yaktırdın arabayı hee
alt tarafı davlumbazın orada sıkıntı var, sanki arabanın her tarafı su alıyor dedik >