Önerilen bujilerin kullanımında sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kafam karışmasın diyorsan hocam, kullanım klavuzundaki değerlerde buji kullanabilirsin.
Kullanma kılavuzunda orijinal buji olarak denso Pkj16cr8 ve Pkj20cr8 gösteriyor ve bu ikisi dışarıda da bulunuyor.Servisden orjinal bujiyi alınız.
Olabilir...Kullanma kılavuzunda orijinal buji olarak denso Pkj16cr8 ve Pkj20cr8 gösteriyor ve bu ikisi dışarıda da bulunuyor.
Seiwa her ne kadar üzerinde Japon malı yazsa da kullanıcılar tarafından da çok verim alınan bir marka değil benim gördüğüm kadarıyla. Mazuki'yi de ilk defa duydum. Yerinizde olsam NGK'dan şaşmazdım.Arkadaşlar hayırlı akşamlar.size danışmak istediğim bi sorun var.aracıma seiwa marka buji kablosu aldım uymadı.uymamasının sebebi ise bobine taktığım tarafın uçları büyük geldi.mazuki marka kablo hakkında bilginiz varmı
NGK bulamıyorum bi kaç parçacıya sordum hiç biri getirtemiyor.parçacının şaseyi yazdığında çıkan bi marka mazuki.performans kablosu diye geçiyorduSeiwa her ne kadar üzerinde Japon malı yazsa da kullanıcılar tarafından da çok verim alınan bir marka değil benim gördüğüm kadarıyla. Mazuki'yi de ilk defa duydum. Yerinizde olsam NGK'dan şaşmazdım.
Şaşırdım. GE kasalarda orijinal kablo üreticisi Yazaki'ydi. Acaba onunla karıştırıyor olabilir misiniz?NGK bulamıyorum bi kaç parçacıya sordum hiç biri getirtemiyor.parçacının şaseyi yazdığında çıkan bi marka mazuki.performans kablosu diye geçiyordu
İyi hatırlıyorum mazuki dedi ama büyük ihtmal kofti bi marka.yarın görüşcem özkur otoyla.teşekkür ederimŞaşırdım. GE kasalarda orijinal kablo üreticisi Yazaki'ydi. Acaba onunla karıştırıyor olabilir misiniz?
Yanlış yönlendirmemek için GF kullanıcılarının fikirlerini bekleyin derim. Aşağıdaki konuyu da inceleyebilirsiniz bu arada.
Buji Kablosu Önerileri
Ayrıca İzmir Özkur Oto bu konularda fazlasıyla tecrübeli. İsterseniz bir arayıp görüşün derim. Kafanıza yatarsa kargolatırsınız.
http://www.ozkuroto.com/
Hallettim abiler sağolun.Ngk kablo takımı ngk buji takımı aldım.n11den buldum bendeBen 3 ay önce ngk aldım söylediğiniz markaları araştırdım biraz NGK bunlardan çok üstün, bence bulunur ben nereden n11 den almıştım
Fiyatlar ne durumdaHallettim abiler sağolun.Ngk kablo takımı ngk buji takımı aldım.n11den buldum bende
339₺ kablo 55₺ bujiFiyatlar ne durumda
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var, aşağıdaki linkten de faydalanabilirsiniz, aynı motor yapısı çünkü.Slm arkadaşlar mazda 626 98 model 2.0 motor aracıma buji gerekiyor..hangi marka gerekir ?
Yardımcı olabilecek varmi ?
Geçenlerde değiştirdim, tavsiye ederim;Slm arkadaşlar mazda 626 98 model 2.0 motor aracıma buji gerekiyor..hangi marka gerekir ?
Yardımcı olabilecek varmi ?
4x Ngk Zfr6f-11 - n11.com
@dülgeroğlu Kazım'ın tavsiyesi ile bu ürünü sipariş geçtim, ilerleyen süreçte izlenimlerimi yazarım. Sanayide sık bulunmuyor, bir yerde rastladım ve 70 lira fiyat verdiler.
Ayrıca; Mazda 626'ların orijinal bujisi iridyumdur diyen iki tane embesil parçacıyla papaz olmamak için kendimi zor tuttum...