dülgeroğlu
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bir-iki haftadır motorun çalışmasında bir anormallik vardı. Bujiler iridyumdu ve yaklaşık 55.000 km.dir kullanıyorum. Muhtemelen bujidendir diye, forumda tavsiye edilen Gümüşlü Otomotive gittim. Hüseyin usta, bu araçlarda lpg.de orjinal bujilerde verim alamıyoruz, genelde accordun bujisini takıyoruz dedi ve benim guzuya da accord bujisi taktık. Antifiriz değişti, hava hortumu değişti. Ancak motorun çalışması düzelmedi. Biraz daha sağını solunu karıştırırken, emme manifoldundan hava aldığını farketti usta. Girmişken triger seti ve tüm contalar değişti. Devirdaim falan değişti. Motor kulağı da değişmesi gerekiyomuş ve ön disk ve balatalar.onlar şimdilik kaldı, kredi kartını biraz hafifletince devam ederiz dedim. 1300 Tl.cik sıkışmış anlayacağınız
Bu arada benim arabaya bakan Hüseyin Usta ve Patron Tuncay usta işlerinin ehli. Gözü kapalı teslim edebilirsiniz guzuları. Konya'da ben de Gümüşlü Otomotivi tavsiye edebilirim
Bu arada benim arabaya bakan Hüseyin Usta ve Patron Tuncay usta işlerinin ehli. Gözü kapalı teslim edebilirsiniz guzuları. Konya'da ben de Gümüşlü Otomotivi tavsiye edebilirim
Moderatörün son düzenlenenleri: