Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mazda 626 GF (1997-02) Arkadaşlar Bu Buji Nedir? Alalalım mı?
98-2001 modellerde orijinal bujiler denso pkj16cr8 dir NGK larda kırmızı ışıkta istop edebilir hem de çok yakar, ben hepsini denedim. BKRE 5E 92-97 kasalarda iyidir. PZFR5F(NGK) iyi de olsa bu modellerde iş görmez. Tek buji otogazda zarar görse de Denso pkj16cr8 dir.
Demekki yolumuz İstanbul'a düşerse @Adem Usta'ya uğrayacağız, ben aldığımda 73binde olan araç bir yoılda 89 bin oldu, "bastın mı gidiyor işte" diyerek buji değişim zamanını da hiç merak etmemiştim
Çok büyük ihtimal hala orjinal bujiler vardır üstünde Guzu'nun..
Elinde fatura varsa oradan bakabilirsin. fiyat çok yüksekse iridyum buji takmışlardır. normal bujilerin fiyatı takımı (4 tanesi) 30-40 TL civarı, iridyum buji ise ( Mesela PKJ16CR8) 150 TL civarı.
Buji yuvası motor kapağının altında mı kalıyor? Önce onu söküp ardından bujileri sökeceksem tereddütler içinde uğraşayım birgün.. Ancak benim bakmam bir şeyi değiştirmeyecektir, kontrol edecek usta ellere ihtiyacımız var..