Vallahi abiler çok sıkıntı aldım bu işten parçayı da bulamıyorum hepinizden Allah razı olsunZor konu, hocam yaklaşık 8-9 ay önce facebook grubunda görmüştüm. Komple sunroof satılıktı, biraz araştırabilirseniz sanırım bağlantıyı bulabilirsiniz. Servis fiyatları 2 sene önce uçuk idi, şimdi daha da vahim olabilir. Döküm malzeme olduğu için kırılganlığı yüksek seviyede, kaynak olması da zor gibi, ben yaşadığım ilde bulamadım. Birebir çizerek 3D model hazırladım. Sonra imalat süreci vs. epey zaman aldı. Bulunduğunuz ilde imalat ile ilgili size yardımcı olabilecek biri varsa fikir verecektir.
Aşağıda bir bağlantı var, resimler bulanık ama araçta sunroof var gibi
sahibinden.com user login
www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 52559
Balon kasaların sanruflu modellerinde bu parça kronik bir sorun heralde. Keşke çizdiğin parçanın üretiminden 3-5 tane yapsaydın hocam. İlandaki sanruf parçaları Bolu'da sanırım. Satan kişinin bu aracı aldığı zamanı hatırlıyorum 4-5 sene önce almıştı aracı. Kaza falan yaptı herlade ki parçalamış aracı...Zor konu, hocam yaklaşık 8-9 ay önce facebook grubunda görmüştüm. Komple sunroof satılıktı, biraz araştırabilirseniz sanırım bağlantıyı bulabilirsiniz. Servis fiyatları 2 sene önce uçuk idi, şimdi daha da vahim olabilir. Döküm malzeme olduğu için kırılganlığı yüksek seviyede, kaynak olması da zor gibi, ben yaşadığım ilde bulamadım. Birebir çizerek 3D model hazırladım. Sonra imalat süreci vs. epey zaman aldı. Bulunduğunuz ilde imalat ile ilgili size yardımcı olabilecek biri varsa fikir verecektir.
Aşağıda bir bağlantı var, resimler bulanık ama araçta sunroof var gibi
sahibinden.com user login
www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 52559