Murat Caymaz
Katılımcı
Şimdi dışarı çıkıp bi tanponu inceleyeceğim nasıl ve nereye montaj yapılabilir diye teşekkürler abi era sis farı operasyonuna başlarsam atarım bi paylaşımda ben
İlk mesajda detaylı anlatım yapmaya çalıştım, yardımcı olabileceğim farklı bir nokta olursa elimizden geleni yaparız.abi mükemmel olmus eline saglık yardımını isteyeceğim bu konu hakkında @hakan_emre
Şimdi baktimda 1 takım era sis farı 75 tl olmuş hakan abiİlk mesajda detaylı anlatım yapmaya çalıştım, yardımcı olabileceğim farklı bir nokta olursa elimizden geleni yaparız.
Bazen ilanlara bakıyorumda bu akım sayesinde piyasada bayağı sis farlı tombak 626 olmuş
Herşeye zam geliyor. Ben o farları alırken dolar 2-2.5 liraydı. Şimdi 4 liraya yakın. 75 liraya bir takım far alabiliyorsan yinede uygun bir alternatif oluyor. Bir takım orjinal sis farı 1.500 TL den fazlaŞimdi baktimda 1 takım era sis farı 75 tl olmuş hakan abi
HTC Desire 820G dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
150 lira ya sis farı taktırmak uygun bence.doğru diyosun abi ben bakıp söyliyim dedim güncel fiyatı yoksa 75 lira da uygun ıvır zıvır 150 tl yi gecmez tas catlasa maliyeti @hakan_emre
bayagı uygun bencede150 lira ya sis farı taktırmak uygun bence.
Sağol abim allah razı olsunSislerin markasını bilmiyorum. Benim aldığım fiyata (18 TL) anca çin malı olur. Zaten piyasadakilerin çoğu çin malıdır.
Bağlantıyı ben yapmadım elektrikci yaptı bu konuda sana pek bir faydam olmaz. Montaj yaparken araya röle konulması gerekiyor sadece onu biliyorum
Mustafa kardeşim elektirik olayından pek anlamıyor sanz kendiniz yapmayın bence.Bi elektirikci ye yaptırın kafa rahat olsun.@hakan_emre abi peki kullanılan kablo hakkında bilgin var mi acaba kac lik kablo kullandınız çünkü ince kablolar akımı kaldirmayabilir yanma riski olabilir...
Sen düğme ve sisleri al elektrikciye sür aracı, gerekeni yapar@hakan_emre abi peki kullanılan kablo hakkında bilgin var mi acaba kac lik kablo kullandınız çünkü ince kablolar akımı kaldirmayabilir yanma riski olabilir...