emytoget
emytoget
Yeterli görünüyor güzel bence
Ben buralardayken gel de gidelimNe demek kardeşim. Bu konuyu zaten daha önce konuşmuştuk seninle. Bak ben bu yaz Allah Nasip ederse Gürci taraflarına doğru gideceğim. Oradaki arkadaş her ne kadar geri dönmüş olsa da gitmemi istediği yerler var. Hem gezeceğim hemde sorduğun o parçalara bakacağım. Özellikle de cc ' ye. ;D
Allah razı olsun abi, gitme niyetinde olursan forumdan yoldaş bile çıkar belki gidecek ekip olursa duruma göre konvoyda bende yer almaya çalışırımNe demek kardeşim. Bu konuyu zaten daha önce konuşmuştuk seninle. Bak ben bu yaz Allah Nasip ederse Gürci taraflarına doğru gideceğim. Oradaki arkadaş her ne kadar geri dönmüş olsa da gitmemi istediği yerler var. Hem gezeceğim hemde sorduğun o parçalara bakacağım. Özellikle de cc ' ye. ;D
Ben buralardayken gel de gidelim
Allah razı olsun abi, gitme niyetinde olursan forumdan yoldaş bile çıkar belki gidecek ekip olursa duruma göre konvoyda bende yer almaya çalışırım
Teşekkürler Oğuzhan. Tamponun yanına yaklaşıp eğilmediğin sürece o yamalar belli olmuyor.Biraz geç gördüm Hakan abi gayet güzel olmuş güle güle kullan. Boşluklara yapılan yama hoşuna gitmiyorsa oto camcısına bir danış derim. Onların o tarz boşluklar için lastik/kauçuk gibi bir şeyleri oluyor. Etrafı siyah görünürse daha orijinal olabilir.
Evet güzel oldu. Bakalitcide sis farı kenarlarına biraz doldurma yaptım daha orjin olduCok guzel olmus harbiden
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Murat Era'ya göre farklı duruyor. Era'larda ampuller dışta benimkinde içe doğru.Hakan abi sis farı işini inceledimde bu sis farlarını anladığımız kadarıyla sağ sisi sola sol sisi sağa takmışsın eranın tersine, 2.side bu sis farlarını tamponamı montaj yaptın yoksa şaseye bağlantı yaptın. Bana bi fikir verirsen bende yapacağım inşallah.