emytoget
emytoget
Eğer conta yanıksa ve sürmeye devam ederseniz silindir kapak çatlar. Çıkması 1000 tl ve toplam masraf 2000 i geçer. Aman kuzuya zarar vermeyin.
Radyatör kapağı hararet yaptırmaz bence gereksiz masraf olur. Adem ustanın parçacısına sormak lazım onda vardır. Neredesin abi sen istanbuldaydın? Noldu biyeremi gittinBugün Sanayide Bakındım Araştırdım Biraz.. 1.1 Bar Önerilen Markalardan Yoktu..İşe Yarar Olarak Üzerinde 0.9 Bar Hyundaı Mobis - H100 -96 Yazan Bulabildim..Sizce Uyarmı Bu..0.9 Barda Sıkıntı Çıkarmı..Genelde 0.9 Bar Satıyorlar..
Üzerinde Ne Var Bilmiyorum..Söküp Detaylı Bakmak Lazım Beni Aşan Bi Durum Bu..Devirdaim olma ihtimali bence çok az kolay kolay erimez anca çin malı dandik bişeyse erir.
Hala Ümraniye deyim..Vakit Yok Murat Saç Sakal Birbirine Karıştı..Dibimdeki Sanayiye Bile Çay Paydosunda Gidebildim..Radyatör kapağı hararet yaptırmaz bence gereksiz masraf olur. Adem ustanın parçacısına sormak lazım onda vardır. Neredesin abi sen istanbuldaydın? Noldu biyeremi gittin
Hala Ümraniye deyim..Vakit Yok Murat Saç Sakal Birbirine Karıştı..Dibimdeki Sanayiye Bile Çay Paydosunda Gidebildim..
Kısmen Düzeldi..Problemin düzeldimi ☺
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an ismini hatırlamıyorum ama motor belli ısıya gelince su devridaimini açan motorla hortumların bağlandığı yerde bir parça var değiştirirsen belki oradandır sorun çözülebilir. Ben de bir kez değiştirmiştim hararet yükseliyordu. Müşür diyesim geliyor ama değildi sanırım.
Adem Usta gerekeni söylemiş üstüne laf etmeye gerek yok.Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Konuyu hortlatıyorum ama benim de bu konuda bir sorum olacak.
Geçen gün 2001 Mazda 626 aracımın boğaz kelebeğine giden su hortumlarını değiştirdim.Daha sonra su eksilmiştir diyerek en yüksekte bulunan su hortumu olan lpg regülatör hortumunu çıkarıp oradan su ekledim.Eklerken baktım bir türlü dolmuyor.Radyatör kapağının yanından yedek depoya giden hortumu elimle kapattığımda baktım ki su doldu.Yani bizim üstten koyduğumuz su yedek depoya gidiyormuş.
Bugün sabah okula gitmek için arabayı çalıştırdım.Durduğu yerde 10 dakika falan çalıştı.Daha sonra okula geçtim ama bu arada araç lpg ye hiç geçmedi.Okula vardığımda kaputu açtım bakayım diye.Baktım ki yedek depodan su atıyor.
Akşam okul çıkışı denediğimde yine lpg hortumundan verdiğim suyun yedek depoya gittiğini gördüm.
Adem ustayı aradım ne yapayım diye?Bana radyatör kapağının bozulduğunu ve suyu yedek depoya kaçırdığını söyledi.Kapak gelene kadar yedek depoya giden hortumu bir şekilde kapatıp öyle kullanmamı söyledi.
Böyle bir durum başına gelen var mıdır acaba?
Bildiğim kadarıyla üzerindeki orijinal kapak.Ve bu bir anda nasıl bozuldu.
Daha önceden de lpg hortumundan su eklediğim olmuştu ve borular dolunca öyle kalıyordu.