2.0 motorun klasik tüketimi bu zaten... Guzunun suçu yok yakıt bizde oturtmasyon...
Ev iş arası 2 km. Her sabah pastanede simit almak için durk kalk yaparsan, ardından ışığa denk gelirsen ve iş yerine girerken nizamiyede aracın altı ayna ile aranması beklersen seninkide rahat 50 kuruş yakarBen şehir içi 40 krş (8.5 - 9lt) yakıyorum max. 2.0 ile arada bu kadar fark olması ilginç. Ağırlıklarda hemen hemen aynı.
Sen simit alırken guzu tek başına çalışır vaziyette senin gelmeni beklemiyordur inşallah...
Yakıt tasarrufu için çalışır vaziyette bekliyorSen simit alırken guzu tek başına çalışır vaziyette senin gelmeni beklemiyordur inşallah...
100 km de ortalama 11.7 lt yapıyor. Tahminin bu aylarda 9-10 lt olması lazım.40-42 lt lpg ile 350 km yol yapıyorum. Mesafe 10 km git-10 km gel,tek kişi,double yol,hız 100-140 arasında değişiyor.
İlk aracımla aynı litre ile 400-410 km yapıyordum,o da beş kişi ve daha yüksek hızlarda kullanıyordum.
İlk aracım 98 model 626 idi.
14 jattan 15'e geçince artış olabilir ama bu kadarı fazla.Hiç bir tekleme yok ama...
Uzun yolmu karışık mı? Bide kış lastiği varmı?Mazdalarda olan bu özellik başka hiçbir arabada yok. Arabaya rahatsız olduğun şeyi söylüyorsun hemen kendini düzeltiyor
Bugün depoyu fulledim,415 km 37.5...
Bir dahaki fullemede aynı veriyi yakalarsam süper...
Uzun yolmu karışık mı? Bide kış lastiği varmı?