Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Yakınsa spor yap sende kuzuyu yorma hiç Ben kısa mesafelerde çıkarmak bile istemiyorum
Pisiklet varya artık çok nadir kullanıyorum aracı, yatıyor guzu guzu gocaman guzuYakınsa spor yap sende kuzuyu yorma hiç Ben kısa mesafelerde çıkarmak bile istemiyorum
Yata yata iyice şişmesin zaten balina gibiPisiklet varya artık çok nadir kullanıyorum aracı, yatıyor guzu guzu gocaman guzu
Para çok geldi deNeden böyle bir deneme yapma ihtiyacı hissettin
Neden böyle bir deneme yapma ihtiyacı hissettin
Şaka bir yana benzinde iyi kaçıyormuş. Rampada 2001 Golf un yanından jilet gibi geçince; arkadaş senin araba nasıl gidiyor öyle deyince biyerlerim kalktıPara çok geldi de
Para çok geldi de
Bende öyle tahmin ediyorum abi. Yakıt alana kadar 3000 devri geçmeden kullanacam.Zengin adamın hali bir başka oluyor işte...
Bence senin guzu arpayı 40 kuruştan fazla tüketecek...
Şaka bir yana benzinde iyi kaçıyormuş. Rampada 2001 Golf un yanından jilet gibi geçince; arkadaş senin araba nasıl gidiyor öyle deyince biyerlerim kalktı
Sen hız yapar mıydınŞaka bir yana benzinde iyi kaçıyormuş. Rampada 2001 Golf un yanından jilet gibi geçince; arkadaş senin araba nasıl gidiyor öyle deyince biyerlerim kalktı
Bazen gaza geliyorum işte. Özellikle şehir içinde arkadan selektör yapanları görünce sağa geçip topukluyorumSen hız yapar mıydın
Bende Bende..Bazen gaza geliyorum işte. Özellikle şehir içinde arkadan selektör yapanları görünce sağa geçip topukluyorum
benim de zevkle yaptığım şeylerden, sağ gösterip sol vurmak gibiBazen gaza geliyorum işte. Özellikle şehir içinde arkadan selektör yapanları görünce sağa geçip topukluyorum
Orjinal lastik ebatlarıyla
LPG: 2.09
Sıralı sistem atiker marka LPG
Şehir içi 23-24 krş 40 TL LPG ile 176 km yol sürekli sabit firmadan alıyorum yakıtı.
Evettt guzuya arpa çok datlı geldi çok yimiş namıssız
Arpayı verdik guzuya, bakalım şehir içi ne kadar yiyecek.
40 kuruşu geçmezse arpaya devam geçerse ota talim yine...
Benzin Lt. 4.40 TL
Takipte kalın