- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bu modelin yakıt tüketim değerlerini bu konu altında paylaşabiliriz.
Şehir dışı iyiymiş. Şehir içi aynı yakıyoruz lpg yok90-110 arası otomatik araç 2100-2500 devir aralığı boş olarak 2,54 TL lpg litre fiyatı 0,21 kuruş km başı...
Şehir içi 45-58 kuruş arası
Malum otomatik...
merhaba arkadaşlar,
aracımın yakıtı çok iyi idi az yakıyordu karmada 26-27 krş km de fakat yeni testimde tamamı şehir içi 91 km de 17.40 lt lpg yaktı hayret ettim şehir içi çok sakin kullandım hemde acaba 1 haftada 91 km yaptım gaz sisteminde bir yerlerde küçük çaplı da olsa kaçak mı var? araç üzerinde zavoli sıralı sistem var,şubat ayında garantisi bitiyor zavoli servise mi göstereyim acaba ne dersiniz..
merhaba arkadaşlar,
aracımın yakıtı çok iyi idi az yakıyordu karmada 26-27 krş km de fakat yeni testimde tamamı şehir içi 91 km de 17.40 lt lpg yaktı hayret ettim şehir içi çok sakin kullandım hemde acaba 1 haftada 91 km yaptım gaz sisteminde bir yerlerde küçük çaplı da olsa kaçak mı var? araç üzerinde zavoli sıralı sistem var,şubat ayında garantisi bitiyor zavoli servise mi göstereyim acaba ne dersiniz..
merhaba arkadaşlar,
1994 model 626 2.0 260000 km atiker lpg şehir dışı yakıt tüketimi hız ortalaması 110-120 7.5 litre şehir içi 11.5 litre.
1994 model 626 2.0 260000 km atiker lpg şehir dışı yakıt tüketimi hız ortalaması 110-120 7.5 litre şehir içi 11.5 litre.
Ben 1.6 lar ile aynı hatta uzun yolda daha az yakıyorum diyorum saf saf suratıma bakıyorlarBu değerler işin çok güzel tarafı, yakıt harika... Kötü tarafı ise; bunu Mazda sahibi olmayan başkalarına anlatamıyorsun... Sanki yalan borcumuz var gibi...
Üstüne üstlük 3.20 ye de gerektiğinde plakayı okutuyorum diyosun yaniBen 1.6 lar ile aynı hatta uzun yolda daha az yakıyorum diyorum saf saf suratıma bakıyorlar
4. vitese kadar okutuyorum yalan değil 8)Üstüne üstlük 3.20 ye de gerektiğinde plakayı okutuyorum diyosun yani