- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Geçmiş olsun umarım ufak birşeydir. Gündüz bakmanızda fayda var.
Radyatörü delebilirmi antifiriz?
Febi marka antifirizi nereden bulurum?
Radyatörü delebilirmi antifiriz?
Febi marka antifirizi nereden bulurum?
iki hafta önce 50 tl ye ucuz 10w40 yağ aldım kendim değiştim sabah kalktım arabayı çalıştırdım birde aynadan baktımki dumandan arka görünmüyor iki dakika sonra kesti dumanı sonra devam ettim böyle iki hafta kullandım iki gün önce iticiler ses yapmaya başladı hemen ustamın yanına gittim baktı dedi sen yağmı değiştin evet dedim ucuz yağ aldım kendim değiştirdim.dedi git castrol magnatek getir hemen değişelim yoksa motoru mahvedersin. yağı değiştik ne duman kaldı ne itici sesi.siz siz olun sakın bu arbalara ucuz yağ koymayın ben dersimi aldım.
zaten Mobil veya Castrol internette 55-65 TL bandında. Ucuz diye yine aynı paraya yağ almışsınız. Geçmiş olsun diyelim.iki hafta önce 50 tl ye ucuz 10w40 yağ aldım kendim değiştim sabah kalktım arabayı çalıştırdım birde aynadan baktımki dumandan arka görünmüyor iki dakika sonra kesti dumanı sonra devam ettim böyle iki hafta kullandım iki gün önce iticiler ses yapmaya başladı hemen ustamın yanına gittim baktı dedi sen yağmı değiştin evet dedim ucuz yağ aldım kendim değiştirdim.dedi git castrol magnatek getir hemen değişelim yoksa motoru mahvedersin. yağı değiştik ne duman kaldı ne itici sesi.siz siz olun sakın bu arbalara ucuz yağ koymayın ben dersimi aldım.
85 tl ye aldım 4 litre magnatec i ben onun için ucuza kaçtım.zaten Mobil veya Castrol internette 55-65 TL bandında. Ucuz diye yine aynı paraya yağ almışsınız. Geçmiş olsun diyelim.
Doğrudur, bayiden aldınız sanırım. İnternet üzerinde genelde daha uygun fiyatlı oluyor. Örneğin ben Mobil 10/40'ı internetten 50 TL gibi bir rakama almıştım, bayi 80 TL demişti.85 tl ye aldım 4 litre magnatec i ben onun için ucuza kaçtım.
evet aynı 10w40Ucuz yağ diye tabir ettiğiniz yağ ile Castrol un vizkozitesi aynı mıydı, yani ikisi de 10w/40 mıydı?