Merhaba arkadaslar aranıza 1994 Mazda 626 hb ile yeni katılmış bulunmaktayim. Araci bağrıma basasim gelio o derece seviyorum ama bu ara biraz sıkıntılarımız var..
Aracı aldıktan sonra ilk iş rolanti sorununu çözmek için işinin ehli olan tosun ustaya göstermek oldu yapılan sente ayarı üst kapak conta değişimi gaz kelebeği, egr temizliği ve sensör bakimlarindan sonra aracın problemi olan rolanti dalgalanmasi çözüldü motordan gelen şıkırtı artık yok denecek kadar az..
Ancak bizim kuzu rampa çıkarken 5. Viteste öksürmeye ve silkelemeye başladı 2. Vitese kadar düşmek zorunda kaldım lpg de silkeleyen aracin benzine geçince bunu yapmadığını farkettim tosun ustaya konuyu anlattığımda sorunun lpg ayarinin yapilmasiyla cozulecegini söyledi ancak burdaki atiker ustası ateslemeden bujilerden buji kablolarindan distributorden ya da sensorlerden kaynaklanacaginı söyledi...
Daha önce lpg de silkeleme problemi yaşayan arkadaşlar sorun nası çözüldü bu lpg ustası bana biraz bu işi bilmio gibi geldi paylasimlariniz tecrubeleriniz için şimdiden teşekkürler