Murat Caymaz
Katılımcı
Aracım soğukken nadiren belirli bir süre mavi duman atıyor ısınınca vs kesinlikle gaza bassamda duman hiç olmuyor soğukken ilk çalıştırmalarda bazen yapıyor bu mavi duman olayını bazende yapmıyor sebebi nedir?
Yağ eksilmesi kontrol ediyorum günlük şuanda bi eksilme göremedim soğukken kısa bi süre mavi duman atarak çalışıyor. Yağ olarakta Castrol Mgnatec 10-40 kullanıyorum.Motor soğukken yağ yakıyordur, yağ eksilmesi var mı?
Yağınızı kalınlaştırmanızı ve tam sentetik yağ kullanmanızı tavsiye ederim.
Subap lastiklerini değiştirilebilriyormuSubap lastikleri beklerken yağ salıyor demekki boşver devam et sır o yüzden subaplara elletme. Yağ eksiltme 5000km 1,5 lt olduğunda açtır motoru
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
500 TLden fazlamı ne yaptın be abi beynimden vurdun beni şuanda Ozaman gitiği yere kadar gitsin anladığım kafarıyla benimkinde yağ eksiltme fazla yok motorda sıkıntı yaşamam gibi ama salı günü üçel otaya gidip sami ustayla bi görüşeyim fikirlerini alayım ne diyecek nekadar masraf çıkartıcakDeğişir ama uzun iş. Lastikler 20-30 tl ama değişmesi için giden para 500 den fazla
626 da hiç motor yaptıran oldumu komple olarak fiyatı ortalama ne tutuyor?O olaya bencede girme yarın bigün silindir kapak inmek durumunda kalırsa ozaman aradan cıkarırsın
Abi koçlar gibi biniyordum favoritime bunların yağ çubuğuna bakarak kaç litre eksiltiğini nasıl anlarız fikriniz varmıMotordan kaçışın yok anlaşılan...