emytoget
emytoget
Mazda 626 ların içinde en kolay parçası bulunabilen model GE kasalar ama gel gör ki sis farının en zor bulunduğu model. Nerede bu sis farları?
Mazda 626 ların içinde en kolay parçası bulunabilen model GE kasalar ama gel gör ki sis farının en zor bulunduğu model. Nerede bu sis farları?
Heh abi bunu da dedin bütün ümitlerimi yıktın sis farı istiyoruuummmBenim eski besili guzumun (1993) da sis farı bölümü boş olunca araştırmaya çıkmıştım... Ne çıkmacılarda, ne yan sanayi parçacılarda, ne de seviste bulabilmiştim... Servisin, isterseniz getirtebiliriz demesiyle fiyatını sorma gafletinde bulunmuştum, hatırladığım kadarıyla ya 400 küsur, ya da 600 küsurlu bir rakam telaffuz etmişlerdi de teşekkür edemeden telefonu kapatmıştım...
Sis farı boşluğuna gündüz farı montajı yaptırarak o boşluktan kurtulmuştum...
Heh abi bunu da dedin bütün ümitlerimi yıktın sis farı istiyoruuummm
Orjinal mi yok abi Depo markasına özel sipariş yapsam bile yarısı tutarOrijinal istiyorsan bir miktar Yeni Türkiye Lirası ile vedalaşman gerek, çıkmacılarda bulursan da; adamlar piyasada olmadığını bildiği için sıfırına yakın para istiyorlar...
Gel vazgeç bu sevdadan ve oraya uygun bir şeyler ayarla, sende rahatla bizde...
Umudunu kesme yawBu konuyu kitleyelim bari yapacak bişey yok
[member=9]domestos[/member] abi bana aydınlatma lazım çok sisli buralar dağ başındayım o yüzden gündüz farı kesmez beni
Orjinalinin büyük göründüğü ve hoş durmaması konusunda hemfikiriz ama ben o durumu çerçevesini siyaha yada kaporta ile ayni renge boyayarak giderebileceğimi düşünüyorum. Bu sisi çıkmacılardan araştıracam tuşu ile birlikte hadi hayırlısı bakalımEvet sana gerçekten ihtiyaç o zaman...
Murat; ya çıkmacıları sağlam araştıracaksın ya da senin dediğin gibi başka markalardan bulmaya çalışacaksın...
Fakat; Hakan'ın dediği gibi orijinali benim de hiç hoşuma gitmemişti, belki zamanla göz alışır ama sanki bildiğin far gibi oluyor...
Orjinalinin büyük göründüğü ve hoş durmaması konusunda hemfikiriz ama ben o durumu çerçevesini siyaha yada kaporta ile ayni renge boyayarak giderebileceğimi düşünüyorum. Bu sisi çıkmacılardan araştıracam tuşu ile birlikte hadi hayırlısı bakalım