Geçmiş olsun tekrardan.
Aynı Çizgide 2 Tane İğne Ucu Kadar Delik Var..Değişmek İçin Biraz Erken Değilmi Hakan..En sağlıklısı değişmek abi. Plastik kazanlı radyatörün tamiri randıman vermiyormuş.
180 lira yeni radyatör fiyatları
Yama tutmayınca yapacak bişey yok. Bende tamir ettirdim, sıkıntı yoktu ama randımanlı olmaz diyolar. Tamir parası vermektense 0 almak daha mantıklıAynı Çizgide 2 Tane İğne Ucu Kadar Delik Var..Değişmek İçin Biraz Erken Değilmi Hakan..
Hakan Tamir Ettirdiğin Yer Plastik Kısmındamıydı..Biraz Sorup Soruşturalım Olmadı Yenisine Müracaat ..Yama tutmayınca yapacak bişey yok. Bende tamir ettirdim, sıkıntı yoktu ama randımanlı olmaz diyolar. Tamir parası vermektense 0 almak daha mantıklı
İşte sıkıntı orda, metal olsa kaynak tutardı ama plastik tutmazmışHakan Tamir Ettirdiğin Yer Plastik Kısmındamıydı..Biraz Sorup Soruşturalım Olmadı Yenisine Müracaat ..
Eyvallah Hakan..İşte sıkıntı orda, metal olsa kaynak tutardı ama plastik tutmazmış
Allah Korusun..Sanayide Radyatörcülere Bi Sorayım Bakalım Ne Diyecekler, Olmadı Yenisini Alırız.. Tıkayıcı Kullanmaya Hiç Niyetim Yok..Saol Abi..Kesinlikle tıkayıcı vs. atma rölanti motoru arıza verebilir... Başıma geldi çünkü... En sağlıklısı radyatörü değiştirmek, fakat eksiltme durumuna göre su veya antifriz ilavesi ile günü kurtarabilirsin ama olmadık yerde yarılma olursa o kötü...
Kapağı açık unutup, yolculuk yapmadığın sürece normal...Sizinde aracınızda bilmiyorum hiç denedinizmi motor soğukken önce radyatör kapağını açıp sonra aracı çalıştırdığınızda bir süre (1 dakika gibi) sonra su yükseliyormu arkadaşlar benimki öyle oluyor bu normalmi
GALAXY J7
Radyatör Ve Sistemdeki Suyun Seviyesine Göre Değişir..Sizinde aracınızda bilmiyorum hiç denedinizmi motor soğukken önce radyatör kapağını açıp sonra aracı çalıştırdığınızda bir süre (1 dakika gibi) sonra su yükseliyormu arkadaşlar benimki öyle oluyor bu normalmi
GALAXY J7
yedek su kabı hakkındaki görüşlerin nedir murat? orada eksilme olursa neye dikkat edilmeli?Isındıkça yükselip yoğunluğu azalmasın diye basınçlı kapak ve antifriz icat etmişler.
1 seferlik ağzına kadar doldurun. Taşan taşsın daha sonra eğer içinde hiç su kalmaz ise radyatör kapağından eksilme varmı yokmu diye bakın varsa uygun hava alma yöntemiyle tamamlayın ve sebebini araştırın. Radyatörde eksilme yoksa ek depo niye dibe vurdu delik mi var diye ek depo ve hortumuna göz atın.yedek su kabı hakkındaki görüşlerin nedir murat? orada eksilme olursa neye dikkat edilmeli?
sen o kabı pek dikkate almaya gerek yok demiştin galiba, radyatörden kontrol edildiği sürece sıkıntı oluşturmaz değil mi?
Veli abi suyun yükselmesi normal ozaman ben contam yanıkmı diye anlamaya çalışıyorumda
GALAXY J7