Bunun tıkanma gibi bir ihtimali varmı yada yağı soğutma işlemini yapmayabilirmi eğer boyle birşeye nasıl temizliğini yapabiliriz benim guzular soğukken herşey çok güzel otomatik vites geçişleri falan ama ısınınca iş değişiyor kafasına göre vites değiştiriyo
onun tıkanma ihtimali var ama zayıf, daha çok radyatörün tıkanma ihtimali var soğutma bölümü japon grubu araçlarda radyatörün alt tarafında bir kısım,içinden boru geçiyor mantığı çok basit,
radyatör alt taraflardan tıkanıyorsa yani tıkanıksa bu kısım soğumayabilir
ama birde problem otomatik şanzımanda en önemli olan bölüm olan "beyin"den de kaynaklanıyor olabilir bu bölümde de soğukluk sıcaklık yağ basıncı çok önemlidir selenoid valfler aluminyum parçalar ve eğer o bölümde bir şeyler ters gidiyorsa karar verme mekanizmaları sağlıklı çalışmıyor
kullanılan yayların ömrü tamamlanabiliyor (periyodik yağ değişimi yapılmadı ise)
misal benim aracım nissan primera 0'ın altında buz gibiyken 1km kadar vites geçişleri süper sonrasında 1.vitesden 3. vitese geçiyor taaki 1 saat kadar trafikde kalırsam yani iyice sıcakken yine düzeliyor
benimki beyin problemi ama hepsi beyin problemi olacak değil bunun için öncelikle iyi bir gözlem yapın hangi viteste ne yapıyor iyice gözlemleyin saçmalamalar vardır ama bir mantık bulmaya çalışın
ben bir sene 3.vitesi 2. vites zannedip aracım soğukken 2. vitese geç geçiyor diye tarif ettiğim için problemi bulamadık
test sürüşünde izmr hydra-test ayhan ustanın bu 2 değil 3 yani 1-3 yapıyor aracın deyinceye kadar
bu yüzden bir danışın ayhan bey yardımcı olabilir.
http://www.hydratest-turkiye.com
0232 282 07 86
geçmiş olsun umarım kısa zamanda tespit edersiniz