giresunlu4
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
peki üstat dediğin bu 4.vites selenoidi değişim maliyeti ne kadar tutar ?
bu durum hastayı görmeden hastalığını söylemek gibi olurpeki üstat dediğin bu 4.vites selenoidi değişim maliyeti ne kadar tutar ?
arkadaşlar diğer sorumda arkadaşlar araç vites geçişlerinde 3 kadar problem yok 3 ten sonra gaza bastığımda 3500 4000 lere kadar 3 vitesde gidiyor ayağımı hafif gazdan çekiyorum 4 vitese o zaman geçiyor tekrar gaza bastığımda devir yükseliyor ama araç hızlanmıyor en son 130 km çıkıyor fakat devir 5000 6000 oluyor acaba araç tekrar 3.vitesemi geçiyor orasını anlamıyorum ama araç gitmiyor hızlanmıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edin?
bir önceki konudaki tahmin ettiğimiz gibi işte kaydırıyor vitesarkadaşlar diğer sorumda arkadaşlar araç vites geçişlerinde 3 kadar problem yok 3 ten sonra gaza bastığımda 3500 4000 lere kadar 3 vitesde gidiyor ayağımı hafif gazdan çekiyorum 4 vitese o zaman geçiyor tekrar gaza bastığımda devir yükseliyor ama araç hızlanmıyor en son 130 km çıkıyor fakat devir 5000 6000 oluyor acaba araç tekrar 3.vitesemi geçiyor orasını anlamıyorum ama araç gitmiyor hızlanmıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edin?
o beyefendi dükkanını açalı on yıl oluyor ise normal çıkmışsınızNeler Yapılır, Ne Kadar Maliyeti Vardır Daha Onları Sormadan Önceki Yazdıklarımı Ağzında Geveleyince Dükkandan Acil Çıkış Yaptım..
Genelleme yapılabilir ama her sektörde iyiler ve kötüler muhakkak vardır, var olmaya da devam edecektir...o beyefendi dükkanını açalı on yıl oluyor ise normal çıkmışsınız
yok eğer yirmi yıldır bu işleri yapıyorsa sokağından geçmeyin
Isı sensörünü mü? Otomatik Vites sorununu mu?Arkadaşlar bunu yaptırmam konusunda yardım edebilecek arkadaşlar varmı
Adem Usta otomatik şanzıman için onarım garantisi vermiyor fakat yönlendireceği birileri vardır elbette... Ancak aşağıdaki konuda tavsiyeler de yok değil... Gerçi üyemize daha önce arayıp görüşmesi için link vermiştik sanırım görüşmedi...Çorlu'dasınız, İstanbul'a Adem ustaya randevu alıp gitsenize?