giresunlu4
Sessiz
Arkadaşlar araç soğukken D ye taktığımda sorun yok araç gitmeye çalışıyo fakat araç ısınınca bir tepki vermiyor gaza basarsam gidiyor bunun nedeni hakkında arkadaşlardan yardım bekliyorum
bence bir otomatik şanzımancıyla görüşün önce ısı sensörü radyatör termostat bile olabilir,şanzıman ve radyatör arasındaki hortumlar tıkalı kesik çatlak olabilir soğuk veya sıcak ikisinden birinde normal ise bence iyi bir durum ısıtma soğutma elemanlarındandır yağ soğutucu mesela onunda bakımları yapılması gerekiyor tıkalı olabilir iyi bir gözlemle bulunur gibi geliyorArkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar balata diye yazılmış ama balataları olsa araç soğukken aynı işi yapmazdı araç soğukken her şey güzel vites geçişleri normal arac ısınınca değişiyor giderken vites geçişleri gene normal sadece durduğum zamn geri vitese takarsam hemen tepki vermiyor
Adem Ustamızda sanırım hata kodunu okumak için cihaz var. Otomatik şanzımana bakmıyorlar doğrudur.arkadaşlar adem usta diyorsunuz ama adem ustayla görüştüm otmtik şanzımana bakmıyorlarmış
Kaç litre yağ çıktı ve maliyetini yazarmısınız?Yağını filtresine yeni değiştirdim
Bor katkılı şanzıman yağı ?slm arkadaşlar şanzıman sorununu büyük ölçüde düzelttim.
şanzıman yağına bor katkılı şanzıman yağı koydum vites geçişleri büyük ölçüde düzeldi sanki guzu biraz daha seri oldu gibi geldi bana