Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mazda 626 GE (1991-97) Kaliteli Yan Sanayi Triger ve Devirdaim
bayram sonrası aracı tamire bırakacağım . daha önce belirtmiştim tıpayı deldi bir saate yakın öyle yol geldim kalk şeklinde . Radyatör ve kapak yeni . Arac soğuk iken iki üç günde bir radyatör suyuna bakıyorum yarım çay bardağı kadar ya var ya yok su eksik. yedek hazne eksilme yok. Ama inanın araç o kadar hantallaşmış ki ve ses görültü seviyesi de arttı . Özellikle hararet 95 100 arası olunca gaza basınca sanki arkada başka araç bağlı onu çekiyorum hissi var. conta mı silindir kapağı mı anlamadım gitti . Sanayi de bir usta radyatör e içinde sıvı olan bir alet ile test yaptı araç sıcakta 30 saniye içinde mavi su sarıya döndü
sağolasınız hocam . merak ettiğim kısım conta yanık olduğunda çekişe bu kadar etki eder mi ? aracın sesi değişir mi? belirtilerde bariz su eksiltme rölanti dalgalanması vs ama bende o belşrtiler yok .araçta teemostatı söktüm geçen hafta hararet şehir içinde yine 90 üstü .
Su eksiltme var sizin araçta. Muhtemelen yanma odasında da basınç kaybı vardır. Diğer kötü senaryoları söylemeyeyim. Etki eder tabi ki, sonuçta hasarlı bir motor artık.