mtnkl
Katılımcı
Sabah erken kalktım güne güzel başladım. işyerime gitmeden gitmeden berbere uğrayıp traş olayım dedim son derece pozitifim arabamin yağını suyunu kontrol ettim. (Dün 4 bujiyide degistirmistim motorun çekisi hissedilir oranda artmıştı.) Onunda verdiği keyifle kontağı çevirdim oda ne hani bir laf vardır ya tık yok diye Allah'tan ben de o tık sesi vardı bir an yahu şimdi oldumu bu neguzelde baslamis güne şimdi buda nedemek diye hayiflandim biraz ama yapacak bişey yok. Allah'tan akşam arabayi sokağın başında hafif yokusta birakmistim malum oldu demekki. Akuye baktım sarj göstergesi cam göbeği gibi yemyeşil gözümü alıyor, heralde marş motorunda sorun var diye düşündüm. Yokustan saldim aracı çalıştı doğru sanayiye. Usta dedi akü bitmiştir nasıl olur dedim sarj göstergesi yemyeşil hiç olmadığı kadar parlak. Ona Aldanma o sadece yanar dedi ölçtü gerçekten bitik. Üzerindeki akü 60 amperlik küçük tü zaten fazlada zamanım olmadığı için internette kisa bir arastirma yapabildim sadece uzun lafın kısası 72 amperlik mutlu akude karar kıldım mutlu akü bayisi eski aküyu alarak yenisini 210 tl ye değiştirmiş oldum
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah araba niye calismadiki şimdi diye bakarken ben
Sabah araba niye calismadiki şimdi diye bakarken ben
Moderatörün son düzenlenenleri: