Biliyoruz zaten de hangisi daha iyi
Ben doğru düzgün satılan site görmedim var mı bildiğiniz?Yuasa ya da Varta
Hiç araştırmadım, yazar arkadaşlar birazdanBen doğru düzgün satılan site görmedim var mı bildiğiniz?
Gereksiz pahalı, bence değmez... Ama imkan varsa, kesinlikle Yuasa derdim...
Çok yok zaten, bir iki yerde ancak çıkıyor...Ben doğru düzgün satılan site görmedim var mı bildiğiniz?
Fiyat listesi yazan linke baktım da hiç te pahalı değilmişÇok yok zaten, bir iki yerde ancak çıkıyor...
Yuasa 12Volt 72Amper Akü (012V-0072Ah) - Yuasa Akü - - Akü'ye Dair Herşey Akü Dünyasında
Yuasa Akü Fiyatları ve Fiyat Listesi 2015
O liste biraz karışık Bülent, güncel olarak 500 lirayı buluyor fiyatları... Aşağıda, Japon araçları yazan bölüme bak bi.Fiyat listesi yazan linke baktım da hiç te pahalı değilmiş
Kaç kaç kaçO liste biraz karışık Bülent, güncel olarak 500 lirayı buluyor fiyatları... Aşağıda, Japon araçları yazan bölüme bak bi.
Yarın arayacağım bakalım ne diyecekler fiyatlar güncel değil heralde
Yabancı akülere çok gereksiz para vermeye hiç gerek yok Ülkemizde üretilen üç büyük akü üreticisinin Mutlu,İnci,Yiğit hangisi kampanyada ise onu alınız.En kral aküye bile 5 yıl sonra güvenmemek gerektiğini hatırlatmakta fayda var,bu üç markanın aşağıda yazdığım üç çeşidide 5 yıl götürür zaten.Hort
Akü alacağım heralde araç şuan sıkıntı çıkarmıyor ama her ihtimale karşı değiştireceğim.
Mutlu mu Yoksa Varta mı ? @MutluTEKİR
@kadir
Hocam akü işinde çok çeşitli etkenler mevcut. Arkadaşınızın aracının durumu nedir ne değildir,dinamosu sağlam mı,kaç amperlik,kullanım sıklığı nedir,akü kaç yıllıktı vs uzar gider bu liste.Önceleri en iyisi Mutlu diye daha fazla verip Mutlu alıyordum, Hugel kullandım,Yiğit kullandım. Herhangi bir üstünlük göremedim aralarında.Sattığım araçlar tanıdıklarda ve aynı akülerle devam ediyorlar.Dün bir arkadaşım ile akü muhabbeti geçti, 6 ay olmamış daha aküyü aldığı ama akü bitik, garantisi olduğu halde Yiğit akü bayisi iade yada değişim yapmıyormuş.