- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bu modelin yakıt tüketim değerlerini bu konu altında paylaşabiliriz.
bende isterdim öyle yazmak ama her işinde bir ustası var =) teşekkür ederimGüle güle kullanmak nasip olsun, kazasız günler...
Yukarıdan aşağıya okuyup gelirken sıra Triger değişimine gelince (kendim taktım) cümlesini aradı gözlerim...
Şaka bir yana; yakıt değerlerin harika olmuş... Benzinde ve karbüratörlü bir motorda bu değer "nazarlık" bence.
Sağlıcakla.
Yarasın ağız tadıyla bin. Aracında benzin pompası yok diye biliyorum? Mekanik benzin otomatiği olmalı.
teşekkür ederimHayırlı olsun, güle güle kullan
forum olayını valla bundan seviyorum =)Enjeksiyonlu araçlarda yakıt pompaları depoda olur ve elektrikle çalışır. Karbüratörlü araçlarda ise pompa motorda olur ve motorun dönme enerjisi ile yakıt yollar. Yani kontak açtığınızda önceden yakıt yollamaz. Ama filtre önemli istenilenden daha yavaş süzüyor olabilir. Değiştirin bence.
hmm anladım ellemenin çok bir manası yok o zaman şuan teşekkür ederimMotordaki tam yerini unuttum motora yapışıktı ama ne tarafındaydı bilmiyorum. Bakım eskime falan filan çok olmaz zaten bozuluyor onlar. Bozulunca değişiyor. Erken değişimin bir faydası olacağını düşünmüyorum. Filtre motorda ufak bişey.
Trafik bildiğimiz İstanbul trafiği ise, motor karbüratörlü ise ki muhtemelen öyle, yakıt da lpg ve mevsim kışa döndüyse ben normal derim...Mazda 626 1991 1.6 Sedan
İstanbul içi 16.5LT / 100 KM LPG yakıyor. Bu normal mi ?
Fazla abi 1.6 demiş, aynı şeyleri hadi belki olabilir 2.0 için diye düşündüm ben de ama 1.6 için fazla diye düşünüyorumTrafik bildiğimiz İstanbul trafiği ise, motor karbüratörlü ise ki muhtemelen öyle, yakıt da lpg ve mevsim kışa döndüyse ben normal derim...
Trafik bildiğimiz İstanbul trafiği ise, motor karbüratörlü ise ki muhtemelen öyle, yakıt da lpg ve mevsim kışa döndüyse ben normal derim...
Kış aylarında lpg daha fazla sarf olur... Şehir içinde enjeksiyonlu 2.0 motor olsa seninle aynı değerleri yakardı, 2.0 karbüratörlü olsa, senden fazla yakardı... Şehir dışında ise tam tersi olur...Trafik istanbul ( Çoğunlukla D-100 trafiği ). Araç FE motor diye biliyorum yani karbüratörlü. Fakat mevsim kısmını anlayamadım, klima veya kaloriferi hiç çalıştırmadım.
Bir de 2.0 motor olsaydı daha az yakacağını söyleyen arkadaşlar var. Bu doğru mu hocam ?
Fazla abi 1.6 demiş, aynı şeyleri hadi belki olabilir 2.0 için diye düşündüm ben de ama 1.6 için fazla diye düşünüyorum
2.0 uzun yol olarak adlandırabileceğimiz akıcı yolda daha az yakacağı doğrudur diyebilirim, en azından daha fazla yakmazdı.Trafik istanbul ( Çoğunlukla D-100 trafiği ). Araç FE motor diye biliyorum yani karbüratörlü. Fakat mevsim kısmını anlayamadım, klima veya kaloriferi hiç çalıştırmadım.
Bir de 2.0 motor olsaydı daha az yakacağını söyleyen arkadaşlar var. Bu doğru mu hocam ?
Mesajınız ilgili konuya taşındı. Konuyu baştan inceleyebilirsiniz.Mazda / 626 / 2.0 / Mazda satilik sahibinden.comda - 698879735 almayı düşünüyorum yakıtı nasil aceba
Bu fiyata işini görecek Mazda alıp, yakıtı düşünmek bana göre yanlış olur... Kuş serisinden az yakar diye tahmin ediyorum. Ağırlık olarak şehir içi kullanım olacaksa özellikle kışın 15-16 litreleri görmen olası.Mazda / 626 / 2.0 / Mazda satilik sahibinden.comda - 698879735 almayı düşünüyorum yakıtı nasil aceba