- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Rahat 5 beygiri var Mustafa güle güle kullan
Benim araçta 2 tarafta bu yazıdan yok rengi ruhsatta yeşil geçiyor ama bildiğimiz lacivert bu yazıyı Nasıl temin ederiz?Bizim guzularda fabrika çıkışında çamurluk bölgelerinde GLX yazan bir çıkartma varmış sanırım. Yurtdışı sitelerinde satılmakta ama çok pahalı. O yüzden kendim bilgisayarda çizip vinil çıkartmayı lazer kesim yaptırtmıştım. Yapıştırmak da bugüne nasip oldu. Paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 9800
Uygulaması çok kolay. Önce yapışacak yeri siliyoruz. Sonra transfer kağıdıyla birlikte yapıştırıyoruz. Tekrar bez ile üstünden bastırarak silip bir dakika kadar bekliyoruz ve çıkarıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 9801
Bittiğinde de böyle oluyor. Bende astigmat olduğu için azıcık yamuk oldu ama...
Ekli dosyayı görüntüle 9802
Ekli dosyayı görüntüle 9804
Ekli dosyayı görüntüle 9803
Benim araçta 2 tarafta bu yazıdan yok rengi ruhsatta yeşil geçiyor ama bildiğimiz lacivert bu yazıyı Nasıl temin ederiz?
Hocam benımde ihtiyacım var stickere baskıyı paylaşırsanız buradan bizde yakınlardaki reklamcılardan bastırabiliriz sizide yormadanAslında epey yaptırmıştım sonuncuyu da geçen verdim. Eğer istekler birikirse yeniden toplu yaptırabilirim.
Ruhsatta benimki de kırmızı, fabrika verilerinde de kahverengi geçiyor. Ama bildiğin bordo aslında...
Hocam benımde ihtiyacım var stickere baskıyı paylaşırsanız buradan bizde yakınlardaki reklamcılardan bastırabiliriz sizide yormadan