yucelcayir
Katılımcı
Ani bi kararla arabamı satmaya karar verdim arkadaşlar. Satma sebebim benim için totem olan 8 ayı doldurmuş olmam. 8 ay olunca içimden bişey geliyor ve yeni bir maceraya atılmak istiyorum. Biliyorum size biraz saçma gelebilir ama durum böyle. Yeni bir heyecan ve yeni bir macera için arabamı satmaya karar verdim. Tabi bunun arkasında biraz da maddi olarak sıkışmam da var. Umarım forumdan biri alır ve hakeden birine gider. Malum siteye daha ilan vermedim once burada alıcı bulsun istedim. Bilmeyenler için aracımdan kısaca bahsedeyim.
2006 model 2.0 motor otomatik Mazda 6. Bagaj kapağı hariç bel altında boyaları var. Tavan ve direklerde bişey yok. Değişen ve hasar kaydı yok. Kmsi 151800 civarı. Aracın bakımları uzun zamandır Adem Usta tarafından yapılmıştır. Fiyatım 52750. Fiyat konusunda yardımcı olurum.
Aracımın konusu
Ilan linkim
Sahibinden Temiz Bakımlı Mazda 6 Mazda / 6 / 2.0 / 2.0 / Sahibinden Temiz Bakımlı Mazda 6 sahibinden.comda - 676081619
2006 model 2.0 motor otomatik Mazda 6. Bagaj kapağı hariç bel altında boyaları var. Tavan ve direklerde bişey yok. Değişen ve hasar kaydı yok. Kmsi 151800 civarı. Aracın bakımları uzun zamandır Adem Usta tarafından yapılmıştır. Fiyatım 52750. Fiyat konusunda yardımcı olurum.
Aracımın konusu
Kara Sevda Mazda 6
Merhaba arkadaslar. Gene İstanbula kayınpederin yanina geldik :( Gelmişken araç araştırmasına girdik ve uzun zamandır arayış içinde olduğum Mazda 6 ya sonunda bugün kavuştum. Araç 2006 model 143.000kmde. Adem ustanın müşterilerinden ve sürekli Adem usta tarafından bakımı yapılmış. Şuan için...
www.mazdagaraj.com
Ilan linkim
Sahibinden Temiz Bakımlı Mazda 6 Mazda / 6 / 2.0 / 2.0 / Sahibinden Temiz Bakımlı Mazda 6 sahibinden.comda - 676081619
- Marka
- Mazda
- Model
- 6
- Model Yılı
- 2006
- Yakıt
- Benzin/Lpg
- Vites
- Otomatik
- Kilometre
- 151800