Mt53
Katılımcı
Dün itibari ile kampanyanın son gününden yararlanarak yüzde 30 indirimli bakımını yaptırdım Trabzondaki yetkili servis olan Adnan Otomotivde. Servistekiler gayet iyiydi ama kafamı bozan bir mesele oldu, o da Shell Helix yağ kullanıp yağı indirime dahil etmemeleri oldu. Sebep ise Mazda'nın orjinal yağı değil falan dediler. Ben de alın kullanın o zaman dedim. Sadece Mazda servisi olmadığımız için Mitsubishi ve Volvo için de bunu kullanıyoruz falan filan öyle gevelediler.Ellerinde olmayan 2 parça için de sipariş geçtiler gelince onları da taktıracam. Biri motor stoplama takozu, diğeri de bujiler. Buji konusu tam komediydi. Burada servistekilerin parça bilgisinin, araçlar hakkındaki bilgilerinin yani bilgisizliklerini gördüm. 2004 mazda 6 bujilerini benimkine uyar diye ustaya verdiler. Bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlardı. Bir müşteri sipariş etmiş te almamış sonra onda da bendeki Mazda 6 dan varmış Rizeliymiş falan. Dedim valla ben Rizede hiç rastlamadm bendeki Mazda 6 dan. Neyse usta geldi dedi bunlar değil uymaz. Bir baktılar sipariş eden adamdaki Mazda 6 2004 model Neyse ben işlemler sırasında muhabbet ederken 2011 Volvo S80 i olan biri geldi. Aracını çekerek servise getirmişler. Bakan usta geldi yanımıza Marş dinamosu değişecek dedi. İyi paraya malolacak dedim ve usta ile gözgöze gelip pis pis bi sırıtışımız vardı bakıp fiyatını söylediler, 1855 TL Guzuya bakım sırasında satış kısmına çıkıp guzuları inceledim ve yeni mazda 3 ile test sürüşüne çıktım. Hiç hantal gelmedi araç ve beğendim genel olarak. Mazda 6 ve Cx-5 e de binip içlerini inceledim.Hoşuma gitmeyeb detayı söyleyeyim hemen. Kolçakların kalitesiz hissi vermesi ve sürgülü olmamaları beni şaşırttı. Neyse aşağıda bakım faturası ve guzuların fotolarını paylaşayım.
Bu da benim guzu
Bu da benim guzu