Sen daha mevzuyu çözememişsin alışılmışa meydan okuyoruzNasıl yani, bu gündüz farı değil ki
Farlar sensörden bağımsız, sürekli çalıştığı için auto modu sadece iç aydınlatmayı kontrol ediyor.Ya güneşin altında bakıyorum sensoru güneş gelecek şekilde iken yine yanıyor hep yanıyor. Autonun bir esprisi yok yani şuan benim icin
Bir şey daha öğrendim Teşekkürler hocamZamanında avrupada olan bir kanundan dolayı gündüz de araçların farlarını açık tutmak zorunluluğu varmış. Bu yüzden, bizim farlar (mazda 6 2008-2010) park konumu dışında hep açık. Makyajlı mazda 6'larda(2011-2012) far kumandası her araçta olduğu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farlar sensörden bağımsız, sürekli çalıştığı için auto modu sadece iç aydınlatmayı kontrol ediyor.
Şimdi oldu hocam saolasınZamanında avrupada olan bir kanundan dolayı gündüz de araçların farlarını açık tutmak zorunluluğu varmış. Bu yüzden, bizim farlar (mazda 6 2008-2010) park konumu dışında hep açık. Makyajlı mazda 6'larda(2011-2012) far kumandası her araçta olduğu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farlar sensörden bağımsız, sürekli çalıştığı için auto modu sadece iç aydınlatmayı kontrol ediyor.
Drl'de sanırım sarı bir kablo var, kısalara bağlanıyor. Kısayı açınca drl şiddeti azalıyor diye hatırlıyorumBu arada şuda dikkatimi çekti aracın farları yandığında parklar da yanıyor. Bu seride parklar hiçbir şekilde sönmüyor. Gündüz ledleri aldım montajını yapacağım fakat her daim parkların yanması kafamda soru işaretleri çıkardı çünkü farlar yandığında ledleri yanmaması gerek. Elektrikçi bunun bir yöntemi var dedi ama detayını sormadım. Bakalım montajı nasıl yapacağız
Senaryo kullanılan modul , röle veya cihaza göre değişir.Drl'de sanırım sarı bir kablo var, kısalara bağlanıyor. Kısayı açınca drl şiddeti azalıyor diye hatırlıyorum