İşlemleri yapmışlar akşam pazarlığa çağırdılar.poryalar,diskler ve bilyalar değimiş, 1550 tl fiyat çıkarttılar yarısını karşılayacaz dediler bayağı tartıştım,enson 350 tl ye kadar düştüler daha fazla sinirlerimi bozmak istemedim ödedim çıktım.
Titreme kesildi,ancak frene basinca cok fazla ses cikiyor,ozellikle geri geri gelirken fren yapinca dahada artiyor.acaba disk yeni oldugundan balatanin alismasi mi gerekiyor
O zaman alışma süreci diyelim, o da kesilecektirNormal fren yaparkenki ses biraz kesildi ama,geri geri giderken fren yapınca olan ses devam ediyor farklı bir ses uğultu gibi.oda geçer heralde,utanıyorum valla bi daha götürmeye
Normal fren yaparkenki ses biraz kesildi ama,geri geri giderken fren yapınca olan ses devam ediyor farklı bir ses uğultu gibi.oda geçer heralde,utanıyorum valla bi daha götürmeye
Arkadaşlar kafama bişe takıldı,Ford ve Mazda nın 2009 a kadar birçok modelde ortak üretim yaptığı söyleniyor.Mondeo ve mazda-6 da bu kategorinin içinde görünüyor...Hangi parçalarda benzer acaba,bulamadıklarımızı forddan tedarik edebilir miyiz acaba.mesela fren diski ve balata gibi parçaları