grafff
Aktif
Dostum sana aracı defolu iken sattilarsa aracin arizasini ücretsiz karşılayıp sana teslim etmeleri lazim. Bence de hayır demekle iyi yapmissin.
Discovery cihazımdan gönderildi
Yurt disindan mi geliyormuş. 15-20 gün fazla geldi bana.
O zaman sabreden derviş muradına ermiş.Türkiye'de olmayan parçalar, Avusturya'da bulunan Avrupa Ana Depodan geliyor Melih...
Arkadaslar internet uzerinden parca alabilecegim site var mi bizim modeller icin.Bircok buyuk sitede yok...önceki aracim golf 4 icin heryerden parca bulabiliyordum.bunda servise bagimli kalmak hosuma gitmiyor.
Balatalarıda değiştirim kafam rahat etsin dedim ama nette hiçbişe bulamadım,sanayideki arkadaşlar trw ve kale bulmuşlar ön arka 200 lira civarı,80 lirada işçilik diyorlar.Bu arada daha parça gelmedi,gıcık kaptım arabadan iyice...
Öyle abi haklısında,konuyu açtığımda bayinin müdürüyle tartışmıştım,adam diyorki 2 ay olmuş arabayı alalı ne yapalım şimdi biz,alırken yaptık verdik,2 ay sonra tekrar getirmişsiniz olmadı diye diyor.Bende dedim siz disklerdendir dediniz,tornalattırdınız halloldu dediniz verdiniz bana aracı,1 hafta sonra geldim size bu kesilmedi titreme devam ediyor dedim,servis yetkiliniz dediki diskler tornalandığından dolayı balata zamanla alışır titreme geçer diye söyledi dedim,bişe diyemedi.suçu bana yüklemeye çalışıyorlar.bide konuyu açmışım ayın 11 inde 16 gün geçmiş ortada parça yok,yurtdışından geliyormuş.altı üstü 200 liralık parça yani,sonra deniyor ki mazda TR de tutmuyor.her işlemde ben böyle 20 gün beklersem,işimiz var.
emir dede aslında sizin bu kadar üzülmenize hiç kerek yok üzerinde disk torna makinası var diski aracın üzerinden çıkarmadan poryanın salgısına göre torna yapıyor ve torna makinasının elmas kalem ucu çok küçük oldugu için isteseniz bile fazla paso veremiyorsunuz yani baştan disk bu şekilde ince bir paso ile tornalansa idi şimdi sorun kalmıyacaktı ..
Adem usta yetkili servis su degisecek bu degisecek diyor simdilik karismiyorum bakalim,porya siparisi verdiler degisecekler.sence duzelir mi sorun...gerci yetkili servis ustasiyla teste ciktigimizda [size=16pt]bana bu mazda 6 mi 3 mu diye sordu[/size] ama yinede yetkili servis iste
Sözün bittiği yerAdem usta yetkili servis su degisecek bu degisecek diyor simdilik karismiyorum bakalim,porya siparisi verdiler degisecekler.sence duzelir mi sorun...gerci yetkili servis ustasiyla teste ciktigimizda bana bu mazda 6 mi 3 mu diye sordu ama yinede yetkili servis iste
Adem usta yetkili servis su degisecek bu degisecek diyor simdilik karismiyorum bakalim,porya siparisi verdiler degisecekler.sence duzelir mi sorun...gerci yetkili servis ustasiyla teste ciktigimizda bana bu mazda 6 mi 3 mu diye sordu ama yinede yetkili servis iste
Bence hemen araştır ve kaybını talep et. Bir ay çok uzun bir sure. Tamir suresince bir araç vermişlerdir sanırım.Guzel bi mail dosedim bugun mazdaya...parcaa siparisi vereli 1 ay olmus nerdeyse,aslinda bu durumun tuketici kanununda yeri varmis ama arastiramadim daha