Fiyat iyi de euro kaç
2 bin Yeni Türkiye Lirası ediyor yaklaşık... Bence çok be.Fiyat iyi de euro kaç
Ohoooo kaç kaç kaç2 bin Yeni Türkiye Lirası ediyor yaklaşık... Bence çok be.
Aaaaaa ben de 256 euro gördüm baktığımda ve iyi dedim, Veli abi 2000 deyince euro uçuk sandım
Özer bunu alma bence aynısını ben 2003. Taktım hemen arıza verdi bide görüntüden başka bi şeyi yok o parayı hak etmez benceAmazon'da açılır kapanır navigasyon cihazı buldum almayı düşünüyorum sizce nasıl fiyatı
REALMEDIA Mazda 6 OEM Einbau Touchscreen Navigation GPS: Amazon.de: Elektronik
Orjinal duruyo diye alma niyetim vardı Ahmet.Özer bunu alma bence aynısını ben 2003. Taktım hemen arıza verdi bide görüntüden başka bi şeyi yok o parayı hak etmez bence
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ön yolcu koltuğu altında metal bir koruma var ise o amp korumasıdır. Woofer var ise aracınızda kesinlikle o korumanın içinde amplifier vardır.Orjinal duruyo diye alma niyetim vardı Ahmet.
Aliexpress'de var android cihazlar satıcılar araçta amplifier varmı diye soruyor bu konu hakkında bilgin varmı
Tahmini Teslimat Zamanı
Koltuğun altında bose yazılı korumalı bir kutu var ne olduğunu ben çözememiştim, bilgilendirme için teşekkürlerÖn yolcu koltuğu altında metal bir koruma var ise o amp korumasıdır. Woofer var ise aracınızda kesinlikle o korumanın içinde amplifier vardır.