infiniteblack
Aktif
Yaklaşık 1 yıl önce goodyear efficent grip performans lastik aldım , lastiği özetlersem ,bundan önce michelinlere boşuna para vermişim yine goodyear alırım ...
Tapatalk
Tapatalk
Continental'de ses olayı nasıldı abi?Geçmiş olsun, benimkinde good year vardı aldığımda. Daha 2 yıllık lastiklerdi Ama Uzun süre yatma kaynaklı olsa gerek çatlakları vardı ve rotu bozduğunu, aracın sağa çekmesine sebep olduğu gibi geribildirim alınca ben de direk michelin e gittim. Oradaki arkadaş michelin bayisi olmasına rağmen pirelli takmayı önerdi ve baya da ciddi olduğunu görünce Tamam dedim. Şimdi Çok memnunum. Benim Melahat'in jant küçük, yanaklar baya büyük. 205-65-15 busebeple önerdiğini düşünüyorum. Michelin yumuşak ve konforlu Hatta yakıt tasarrufu bile sağlamasına rağmen darbelere karşı Çok dayanıklı değil. 626 varken continental taktırmıştım. Ondan da Çok memnun kalmıştım. Sanıyorum ki lastik seçimi, kişinin kullanım şekli, yollara uygunluk ve bunlardan önce araca uygunluk gibi kriterleri dikkate almayı gerektiriyor. Kısa yoldan anlatayım: araca, yola ve size uygunluğu.
Allah beterinden korusun abi, diğer üç lastiğin durumu iyiyse aynı model tek lastik alsan da olur. Şehir içi sakin kullanımda teki değişik olsa da problem olmaz abi işini görür lastik alana dek acele etmeBeklenen iyi haber olmadı ne yazık ki...çıkacak 1000 Tl paramız varmış Allah beterinden korusun.
Lastik iç kısımdan janttan 3 cm yukarıda 1.5- 2 cm kadar ve onun biraz üstünde 1 cm kadar yarık tespit edildi,lastiği söktürdüm şu an 3 lastik aynı marka biri değişik durumdayım.İyi tarafı guzu evin önünde ve sabah akşam maksimum 2 km yol yapıyor.
Geçmiş olsun naim abi allah beterin den saklasin.. Her zaman dediğimz gibi vardır bunda da bir hayır.Beklenen iyi haber olmadı ne yazık ki...çıkacak 1000 Tl paramız varmış Allah beterinden korusun.
Lastik iç kısımdan janttan 3 cm yukarıda 1.5- 2 cm kadar ve onun biraz üstünde 1 cm kadar yarık tespit edildi,lastiği söktürdüm şu an 3 lastik aynı marka biri değişik durumdayım.İyi tarafı guzu evin önünde ve sabah akşam maksimum 2 km yol yapıyor.