Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Mesela Naim abinin başına gelse Merser'in garantiden değişeceğine eminim. Diğer türlü ne diyeceğini başlık altında çok konuştuk Murat, bilemedim ben de
Avrupada geçerli bülten burada geçersiz
Mesela Naim abinin başına gelse Merser'in garantiden değişeceğine eminim. Diğer türlü ne diyeceğini başlık altında çok konuştuk Murat, bilemedim ben de
626'da ön arka disk ve balata Blueprint kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve çok memnunum.Fren Balatalarını değiştireceğim marka olarak BluePrint düşünüyorum hiç kullanan var mıdır bosh daha önce kullanmıştım fren mesafesi biraz uzun geldi bana balatalar sert gibiydi sanki
Aynen abi textar ve akebono görünüyor, benim çıkanlar akebono idi,iyi balatalar gerçekten.Orijinal balataları da, üst düzey bir firmaya ürettirmiştir muhtemelen.
Can hangi siteden alıyorsun?626'da ön arka disk ve balata Blueprint kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve çok memnunum.
Mega Parça'dan almıştım hepsini.Can hangi siteden alıyorsun?
Megaparçadan aldıysanız stokları kendi gönderiyor, stok tutmadıklarını tedarikçiden yolluyor.Arka Balatalar Geldi Önler gelmedi Parçacı Ayrı Kargoya vermiş
Hayırlı olsun, kutu içeriği sadece görünenler mi ince ayırma teli çıkmadı mı?Arka Balatalar Geldi Önler gelmedi Parçacı Ayrı Kargoya vermiş
Evet ordan aldımMegaparçadan aldıysanız stokları kendi gönderiyor, stok tutmadıklarını tedarikçiden yolluyor.
Kutu içeriği bu kadar paketi ben açtım güvenlik bandı da vardı balatanin üstüne takılan siyah parça var sadeceHayırlı olsun, kutu içeriği sadece görünenler mi ince ayırma teli çıkmadı mı?
Motor da yeni yapılmış, eksiltme yok. 5w/30 devam etmek mantıklı. 5w/40 koyman da problem olmaz mevsim şartlarına göre.Yağ Değişimi Düşünüyorum malum yaz geldi 5-40 Yağlaması 5-30 'a göre daha iyi olur düşüncesindeyim araç 304.xxx km de yağ eksiltme yok gibi
239,xxx km civarında motor revize edilmiş sizce 5-30 devam etmeli mi yaz için 5-40 uygun mudur
5-30 ile eksiltme yoksa, devam etmekte fayda var, eksiltme başladığında 5-40 veya 10-40 seçenekleri o zaman değerlendirilebilir bence...Yağ Değişimi Düşünüyorum malum yaz geldi 5-40 Yağlaması 5-30 'a göre daha iyi olur düşüncesindeyim araç 304.xxx km de yağ eksiltme yok gibi
239,xxx km civarında motor revize edilmiş sizce 5-30 devam etmeli mi yaz için 5-40 uygun mudur
Motor da yeni yapılmış, eksiltme yok. 5w/30 devam etmek mantıklı. 5w/40 koyman da problem olmaz mevsim şartlarına göre.
5-30 ile eksiltme yoksa, devam etmekte fayda var, eksiltme başladığında 5-40 veya 10-40 seçenekleri o zaman değerlendirilebilir bence...
Bakım zamanımıza daha var ama fiyatların yükseleceğini ön gördüğüm için yağımı ve filtrelerimi aldım
Motul 8100 Eco-nergy 5W/30 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı
600 tl
Orijinal yağ filtremizi bayimizden 243 tl ye aldım
Blueprınt ADM52503 karbon polen filtresini 120 tl
İki bakımdır aracıma aldığım Man c3233 kodlu hava filtresini bulamadım. Stoklarda yok .